Balančné dosky

Balančné dosky môžete poznať aj pod názvom BOSU. S balančné doskou zaistíte správne držanie tela, naučíte sa lepšie koordinovať celé telo. Možno ju použiť na základné cviky i rôzne kardio cvičenia. Vyskúšať môžete cvičenie doma aj v posilňovni, kde vám skúsení tréneri ukážu ako na to. Pri výbere balančné dosky je dôležité, kto ju bude používať. Nosnosť je veľmi dôležitý parameter. Rovnako tak zvážte, kde budete na podložke cvičiť. Podľa toho zvoľte veľkosť.


Najpredávanejšie produkty v kategórii




-5%
Balančná doska AXERFIT s posilňovacie gumou
skladom = rýchle doručenie
Balančná doska AXERFIT s posilňovacie gumou slúži pre zlepšenie stability tela a spevnenie tela. Balančné cvičenia rozvíja koordináciu pohybov a posilňuje svalových partie uložených v hlbších vrstvách. Posilňovacie gumy navyše zapojí do cvičenia tiež ruky. Cvičením odbúrava stres a napätie. Protišmykový povrch s masážnymi bodmi zabraňuje skĺznutiu nohy počas cvičenia.
12,77 €
13,44 €
10,64 € bez DPH
  • 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
-5%
Balančná doska Meteor Drum Yellow
skladom = rýchle doručenie
Balančná doska Meteor Drum Yellow je ideálny pre zlepšenie postavy, rovnováhy a koordinácie. Pomáha začiatočníkom a deťom zlepšiť pohyblivosť, pružnosť tela a slúžia ik posilňovanie svalových partií. Balančná doska môže napomôcť odstráneniu problémov s chrbticou a kĺbmi.
13,16 €
13,85 €
10,97 € bez DPH
  • 3% zľava pri platbe prevodom
Spokey FLAT Balanční deska s úchyty, plastová
skladom
Balanční deska s úchyty Spokey FLAT: - ideální pro trénink zahrnující všechny svalové skupiny, který zároveň bude rozvíjet vaši rovnováhu a motorickou koordinaci,; - skvěle se hodí pro zpestření...
25,58 €
21,31 € bez DPH
  • 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
-5%
M41 balanční deska černá
skladom = rýchle doručenie
9,28 €
9,76 €
7,73 € bez DPH