• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Badmintonová raketa Yonex ASTROX 88D PLAY, CAMEL GOLD, 4UG5
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Badmintonová raketa Yonex ASTROX 88D PLAY, CAMEL GOLD, 4UG5

75,65 € (s DPH) 79,63 € -5% 63,04 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 71,67 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu:


Predstavujeme vám bedmintonovú raketu Yonex ASTROX 88D PLAY, CAMEL GOLD, 4UG5, ktorá mení svet bedmintonu! Táto raketa, vyrobená s precíznosťou a inováciou, je navrhnutá tak, aby posunula vašu hru do nových výšin. Či už ste profesionálny hráč alebo vášnivý amatér, táto raketa je vašou vstupenkou k úspechu na kurte.

Vlastnosti produktu:


- Revolučný dizajn. Jej aerodynamický rám a pokročilé grafitové materiály poskytujú výnimočnú stabilitu a kontrolu, vďaka čomu môžete s ľahkosťou rozpútať silné údery a presné údery.
- Astrox Rotational Generator System: Táto raketa je vybavená systémom Astrox Rotational Generator System, ktorý optimalizuje rozloženie hmotnosti v celom ráme. Táto jedinečná technológia zvyšuje rýchlosť a kontrolu vášho švihu, čím vám dáva výhodu nad súpermi.
- Nanomesh Neo: Technológia rakety Nanomesh Neo ponúka neuveriteľnú odpudivú silu, ktorá vám umožní vytvárať výbušné údery, ktoré zaskočia vašich súperov. S touto raketou v ruke budete môcť dominovať hre a prekonať svojich súperov.
- Stvorená pre všestrannosť: Raketa Yonex ASTROX 88D PLAY je navrhnutá pre všestranný výkon. Vďaka vyváženej hmotnosti a pružnému shaftu je vhodná na útočnú aj obrannú hru. Či už preferujete agresívne smeče alebo presné údery, táto raketa vás dostane.
- Štýlová a odolná. Má štýlovú eleganciu a prepracovanosť. Okrem toho jej hmotnostná trieda 4UG5 poskytuje dokonalú rovnováhu medzi výkonom a ovládateľnosťou. Táto raketa je skonštruovaná tak, aby odolala a vydržala náročné podmienky intenzívnej hry.

Technické údaje o výrobku:


- Značka: Yonex
- Model: Yonex: ASTROX 88D PLAY
- Farba:
Hmotnosť: 4UG5 (80-84,9 g)
- Rám : HM Graphite/Namd/Nanomesh Neo
- Shaft : HM Graphite

Predstavte si produkt:


Predstavte si seba na bedmintonovom kurte, ako sebavedomo držíte bedmintonovú raketu Yonex ASTROX 88D PLAY. Pri každom švihu pocítite silu a presnosť tejto výnimočnej rakety. Dokonalé vyváženie, hladký úchop a aerodynamický dizajn prispievajú k vášmu vynikajúcemu výkonu. Pri hre si nemôžete nevšimnúť závisť v očiach súperov. Ste nezastaviteľní a táto raketa je vašou tajnou zbraňou.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Vylepšený výkon: Inovatívny dizajn a pokročilé technológie rakety ASTROX 88D PLAY vám umožnia bez námahy vypúšťať silné údery. Zažite príval sily a prekvapte súperov bleskurýchlymi údermi.
- Vynikajúca kontrola: Vďaka vyváženému rozloženiu hmotnosti a pružnému shaftu ponúka táto raketa výnimočnú kontrolu nad vašimi údermi. Vykonávajte presné údery a klamlivé švihy s ľahkosťou, takže vaši súperi budú mať problém s vami držať krok.
- Vyššia rýchlosť: Systém rotačného generátora Astrox umožňuje vyššiu rýchlosť švihu, čo vám poskytne konkurenčnú výhodu na kurte. Rýchlo reagujte na údery súpera a prevezmite kontrolu nad hrou.
- Všestrannosť: Či už preferujete agresívny útočný štýl alebo defenzívny prístup, raketa Yonex ASTROX 88D PLAY sa prispôsobí vášmu štýlu hry. Táto univerzálna raketa vám umožní dominovať v hre bez ohľadu na preferovanú stratégiu.
- Odolnosť a štýl: Táto raketa poskytuje nielen výnimočný výkon, ale môže sa pochváliť aj úžasným farebným prevedením Camel Gold, ktoré vás odlíši od ostatných. kurt. Jej odolná konštrukcia tiež zaručuje, že vydrží nároky intenzívneho hrany.

Výrobok je vhodný na:


-
- amatérskych hráčov, ktorí sú vášniví v bedmintone a chcú zlepšiť svoje zručnosti a užiť si konkurenčnú výhodu.
- Hráči, ktorí oceňujú všestrannosť a chcú raketu, ktorá sa dokáže prispôsobiť rôznym štýlom hry, či už útočným alebo obranným.
- jednotlivci, ktorí oceňujú štýlové a vizuálne príťažlivé športové vybavenie, ktoré odráža ich osobnosť a oddanosť hre.
- Všetci, ktorí hľadajú odolnú a kvalitnú bedmintonovú raketu, ktorá im poskytne roky radosti a úspechov na kurte.

5 dôvodov, prečo si kúpiť tento výrobok:


- Uvoľnite svoju silu: Zažite nebývalý nárast sily s raketou ASTROX 88D PLAY, ktorá vám umožní dominovať v hre silnými údermi.
- Presnosť a kontrola: Vychutnajte si vynikajúcu kontrolu a vykonávajte presné údery s ľahkosťou vďaka vyváženej hmotnosti rakety a pružnému shaftu.
- Rýchlosť a obratnosť: Systém rotačného generátora Astrox umožňuje vyššiu rýchlosť švihu, vďaka čomu získate výhodu nad súpermi s bleskovými reakciami.
- Všestrannosť na najvyššej úrovni: S raketou ASTROX 88D PLAY sa prispôsobíte akémukoľvek hernému štýlu a stratégii, čo z nej robí ideálnu voľbu pre všestranný výkon.
- Štýl a odolnosť: Vyniknite na kurte vďaka elegantnému farebnému prevedeniu Camel Gold, zatiaľ čo odolná konštrukcia rakety zaručuje dlhodobý výkon.

KBAT88DPL1-45-511
1 ks
4550468075141

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product