• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Badmintonová raketa Yonex NANOFLARE 100, PINK/YELLOW, 3UG4
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Badmintonová raketa Yonex NANOFLARE 100, PINK/YELLOW, 3UG4

46,54 € (s DPH) 48,99 € -5% 38,78 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 44,09 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Uvoľnený zážitok: Odhaľte svoj bedmintonový potenciál s Yonex NANOFLARE 100

Podrobný popis produktu:


Chcete posunúť svoju bedmintonovú hru na vyššiu úroveň? Nehľadajte nič iné ako bedmintonovú raketu Yonex NANOFLARE 100, PINK/YELLOW, 3UG4. Táto pozoruhodná raketa je navrhnutá tak, aby vyzdvihla to najlepšie z vášho výkonu a poskytla vám silu, kontrolu a jemnosť, ktoré potrebujete na ovládnutie kurtu. Táto raketa, vyrobená s precíznosťou a inováciou, mení hru pre hráčov všetkých úrovní zručností.

Vlastnosti produktu:


- Špičková technológia NANOFLARE: raketa Yonex NANOFLARE 100 je vybavená najnovšou technológiou NANOFLARE, ktorá poskytuje bezkonkurenčnú rýchlosť a stabilitu. Vďaka ultratenkému rámu a tuhému shaftu poskytuje táto raketa výbušnú silu pri každom švihu, čo vám umožní robiť bleskové údery, ktoré zaskočia vašich súperov.
- Ľahká a obratná: Táto raketa váži iba 3UG4. neuveriteľne ľahká, čo vám umožní pohybovať sa po kurte rýchlo a bez námahy. Jej vyvážená konštrukcia zaručuje optimálnu manévrovateľnosť, vďaka čomu získate výhodu pri rýchlych podaniach a svižnej práci nohou.
- Dynamická farebná schéma: Výrazná kombinácia ružovej a žltej farby robí túto raketu nielen vizuálne príťažlivou, ale dodáva vašej hre aj štýl. Vyčnievajte z davu a zaujmite svojimi výnimočnými schopnosťami a touto nápadnou raketou.
- Pohodlný grip: Raketa Yonex NANOFLARE 100 má pohodlný grip, ktorý znižuje únavu a poskytuje bezpečné držanie. Jej ergonomický dizajn zaisťuje prirodzenú a pohodlnú polohu ruky, vďaka čomu môžete hrať dlhú dobu bez nepríjemných pocitov.
- Odolná konštrukcia: Táto raketa je skonštruovaná tak, aby vydržala náročné podmienky intenzívnej hry, a je vyrobená z prvotriednych materiálov, ktoré zaisťujú dlhodobý a odolný výkon. Pri správnej starostlivosti bude raketa Yonex NANOFLARE 100 vaším spoľahlivým spoločníkom na kurte dlhé roky.

Technické údaje o výrobku:


- Hmotnosť: 3UG4 (80-85 g)
- Veľkosť rukoväte: G4
- Dĺžka: 675 mm
- Flex: Tuhý
- Vyváženie: Rovnomerné< br /> - Napätie strún: 20-28 lb

Predstavte si produkt:


Predstavte si seba na bedmintonovom kurte, ako bez námahy kĺžete po hladkom povrchu. Keď držíte v ruke strunu Yonex NANOFLARE 100, cítite, ako vám v žilách koluje sila a presnosť. Pri každom švihu raketa reaguje na každý váš povel a prináša bleskurýchle údery, pri ktorých súperi zostanú v úžase. Žiarivé farby rakety odrážajú vášho živého ducha a odhodlanie dobyť hru. Nie je to len raketa, je to predĺženie vás samých, symbol vášho odhodlania a lásky k tomuto športu.

Výhody výrobku pre zákazníka:


- Bezkonkurenčná sila: Technológia NANOFLARE v rakete Yonex NANOFLARE 100 poskytuje výbušnú silu pri každom švihu, čo vám umožní udierať silné údery a presné údery, ktoré vám poskytnú výhodu v hre.
- Zvýšená kontrola: Pevný shaft a vyvážená konštrukcia tejto rakety ponúkajú výnimočnú kontrolu, ktorá vám umožní umiestňovať údery s úplnou presnosťou. Prevezmite kontrolu nad hrou a diktujte tempo s ľahkosťou.
- Blesková rýchlosť: Vďaka ľahkej konštrukcii a aerodynamickému rámu umožňuje raketa Yonex NANOFLARE 100 bleskovú ovládateľnosť. Rýchlo reagujte na údery súpera a buďte vždy o krok vpred.
- Pohodlie a výdrž: Pohodlná rukoväť a ergonomický dizajn tejto rakety poskytujú bezpečné a prirodzené držanie, znižujú únavu a umožňujú vám hrať dlhšie bez akýchkoľvek prekážok alebo nepohodlia. Zostaňte sústredení a podávajte čo najlepší výkon počas celej hry.
- Odolnosť a trvanlivosť.Model OFLARE 100 je vyrobený z prvotriednych materiálov a je konštruovaný tak, aby vydržal. Vychutnajte si istotu, že vaša raketa vydrží skúšku časom a bude vám poskytovať konzistentný výkon zápas čo zápas.

Produkt je vhodný pre:


- Pre začiatočníkov: Ak ste v bedmintone nováčikom, raketa Yonex NANOFLARE 100 je ideálna na začiatok vašej cesty. Jej ľahká a ovládateľná konštrukcia uľahčuje manipuláciu a umožňuje vám naučiť sa základy a zároveň rozvíjať svoje zručnosti.
- stredne pokročilí hráči: Pre tých, ktorí chcú posunúť svoju hru na vyššiu úroveň, poskytuje táto raketa potrebnú silu a kontrolu. na zvýšenie vašej výkonnosti. Či už zdokonaľujete svoju techniku alebo súťažíte v súťažných zápasoch, raketa Yonex NANOFLARE 100 vám pomôže naplno rozvinúť váš potenciál.
- Pokročilí hráči: Aj skúsení hráči ocenia výnimočný výkon rakety Yonex NANOFLARE 100. Jeho pokročilé technológie a funkcie z neho robia cennú devízu na ihrisku, ktorá vám umožní dominovať nad súpermi a dosiahnuť veľkosť.

5 dôvodov, prečo si kúpiť tenisku Yonex NANOFLARE 100:


-
- Zažite bleskovú rýchlosť a kontrolu.
- Vychutnajte si lepšiu kontrolu a presnosť vďaka tuhému shaftu a vyváženej konštrukcii.
- Hrajte pohodlne dlhšie vďaka ergonomickému gripu.
- Investujte do odolnej rakety vyrobenej tak, aby vydržala a podávala konzistentný výkon zápas čo zápas.

S raketou Yonex NANOFLARE 100 môžete odhaliť svoj skutočný bedmintonový potenciál a posunúť svoju hru do nových výšin. Neuspokojte sa s ničím menším ako dokonalosťou. Investujte do rakety, ktorá zmení váš zážitok z hry a posunie vás k víťazstvu. Objednajte si raketu Yonex NANOFLARE 100 ešte dnes a zažite vzrušenie z dominancie na kurte ako nikdy predtým.

KBNF1001-34-510
1 ks
4550468075066

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product