Okuliare na squash

Hľadáte dokonalé okuliare na squash? Ste na správnom mieste! Ako tréner a expert na tento rýchly a náročný šport vám môžem jednoznačne potvrdiť, že správne okuliare sú nevyhnutnou súčasťou vašej výbavy.

Okuliare na squash sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálnu ochranu vašim očiam. Kľúčové slová, ktoré by sme mali zdôrazniť, sú bezpečnosť a komfort. Tieto okuliare sú vyrobené z odolného materiálu, ktorý chráni vaše oči pred nárazmi a odrazenými loptičkami. Vďaka svojmu ergonomickému dizajnu sa skvele prispôsobia vašej tvári a poskytujú vám pohodlie po celú dobu hrania.

Ďalším kľúčovým slovom je viditeľnosť. Okuliare na squash majú široký zorný uhol a špeciálnu anti-hmlistú povrchovú úpravu, ktorá zaisťuje, že vám nebudú zahmlievať v priebehu hry. To vám umožní sústrediť sa na hru a nestrácať čas či sústredenie na upravovanie okuliarov.

Nezabúdajme tiež na štýl. Naše okuliare na squash sú navrhnuté tak, aby vám pridali sebavedomie a štýl na ihrisku. S rôznymi farebnými kombináciami si môžete vybrať také, ktoré nielenže skvele vyzerajú, ale aj vám budú vyhovovať.

Nakupovanie okuliarov na squash na našom internetovom obchode je rýchle a jednoduché. Ponúkame široký výber okuliarov od popredných značiek a všetky naše produkty sú starostlivo vybrané, aby spĺňali najvyššie štandardy kvality. Navyše, s našou rýchlou dopravou, môžete mať svoje okuliare pri sebe už v priebehu niekoľkých dní.

Tak neváhajte a investujte do svojho zdravia a bezpečia na squashovom ihrisku. Objednajte si okuliare na squash ešte dnes a začnite hrať s jasným výhľadom a sebavedomím!

  • 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
-5%
Squashové okuliare Prince Scopa Slim Pink / Black
skladom = ihneď k dodaniu
Squashové okuliare Prince Scopa Slim Pink / Black sú ochranné okuliare pre squash vhodné pre ženy aj mladších hráčov. Skla s vrstvou ANTI-FOG zabraňujúca zahmlievaniu. Zosilnená a široká gumová prepážka ochráni nos proti oderu. Súčasťou okuliarov je kryt z mikrovlákna, ktorý sa používa aj pre čistenie sklíčok.
9,66 €
10,17 €
8,05 € bez DPH