Squashová obuv

Squashová obuv – nevyhnutný kúsok výbavy pre každého squashového hráča!

Ste vášnivý squashový hráč či hráčka a hľadáte kvalitnú obuv, ktorá vám zaistí pohodlie a stabilitu na kurte? Potom je squashová obuv presne to, čo potrebujete!

Squashová obuv je špeciálne navrhnutá pre tento dynamický šport, kde je dôležitá rýchlosť, obratnosť a správna opora. Kľúčové slová, ktoré by sme mali zdôrazniť pri výbere squashovej obuvi sú: odpruženie, priľnavosť, odolnosť a pohodlie.

Vďaka špeciálnemu odpruženiu v podrážke squashovej obuvi sa minimalizuje zaťaženie kĺbov a chráni sa tak pred možnými zraneniami. Priľnavý povrch podrážky zaistí výbornú trakciu na kurte, čím vám umožní rýchle pohyby a presnú zmenu smeru.

Squashová obuv je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči opotrebovaniu a dlhodobému používaniu. Vďaka tomu vám poslúži po dlhú dobu a vy nemusíte riešiť pravidelnú výmenu obuvi.

Okrem technických vlastností je tiež pohodlie kľúčovým faktorom pri výbere squashovej obuvi. Pri hre strávite hodiny na nohách, preto je dôležité, aby vám obuv skvele sedela a poskytovala optimálny komfort.

Vyberte si squashovú obuv, ktorá spĺňa všetky tieto kľúčové požiadavky a získajte tak výhodu na kurte. Navštívte náš internetový obchod, kde nájdete širokú ponuku squashovej obuvi od popredných značiek. Nechajte sa inšpirovať a vyberte si tú pravú obuv pre váš squashový výkon! Squashová obuv je investíciou do vášho zdravia a lepšieho výkonu na kurte. Neodkladajte výber a nákup squashovej obuvi na poslednú chvíľu. Navštívte náš internetový obchod ešte dnes a začnite si užívať tenisový šport naplno!


Najpredávanejšie produkty v kategórii

Zobraziť ďalšie Skryť ďalšie



  • 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
-5%
Vnútorná obuv Joma Maxima Flexo 802 Indoor
skladom = rýchle doručenie
Kopačky Joma Maxima Flexo 802 Indoor je vyrobená z odolného a ľahkého materiálu Fibratec. Tým sú sálovky flexibilné a pohodlné. Poskytujú veľmi dobrú stabilitu.
30,66 €
32,28 €
25,55 € bez DPH
  • 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
-5%
Halové korčule Joma Dribling 911 Fluor
skladom = rýchle doručenie
Halovky Joma Dribling 911 Fluór Indoor je model vyvinutý z odolných materiálov, vhodný na akékoľvek ihrisko, transformujúcu akékoľvek miesto na futbalové ihrisko. Konštrukcia je vyrobená z vysoko kvalitného vlákna Fibertec a nylonu, ktoré podporujú pot. Podošva je vyrobená z hladkej EVA, vnútorné podošva z Texon a podrážka z veľmi kvalitnej gumy s oderom DIN-70.
38,78 €
40,82 €
32,31 € bez DPH
  • 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
-5%
Halovky Joma Dribling 903 Navy
skladom = rýchle doručenie
31,01 €
32,65 €
25,84 € bez DPH
  • 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
-5%
Tempish sálová obuv NO LIMIT 36
skladom = rýchle doručenie
Velice pevná, sálová obuv určená především pro výkonnostní a soutěžní kategorie.
48,48 €
51,03 €
40,40 € bez DPH