Halovky Joma Cancha

Halovky Joma Cancha pre vynikajúcu priľnavosť a maximálny kontakt s loptou

Nová indoorová futbalová obuv Joma prichádza s jasným cieľom -> Zvládnuť aktuálne futsal. Nové inšpirácie a potreby vyhovie najvyšším požiadavkám hráčů.Přijďte s nami objaviť niečo viac o jednej z najľahších topánok na trhu, to sú nové Joma Cancha.

Technológia Joma Cancha

Prvým bodom, ktorý musíme zdôrazniť, je ich materiál. Na rozdiel od topánok Joma Top Flex , vyrobené z prírodnej kože, tentoraz s topánkou Joma Cancha pozorujeme, ako sa značka rozhodne inštalovať veľmi mäkkú a prispôsobivú syntetickú kožu, ktorá zabezpečuje dokonalý kontakt s loptou. Táto topánka nám pripomenie, že máme pred sebou topánku klasického strihu. Špička má tradičné výstužnou zónu vo forme švov, niečo, čo sa deje po celé desaťročia vo všetkých druhoch športu. Joma sa vďaka svojim skúsenostiam sa vyhýba klasike, s malým syntetickým materiálom ulpívajícím na pokožke, vo forme tepelného utesnenia v oblasti špičky.

podrážka

Materiál, ktorý brázdi podrážku, sa nazýva Flexagon, tiež pripevnený v celej medzipodrážke. Hoci sa jedná o fylonovou báze, Flexagon poskytuje trochu väčšiu reaktivitu. Preto môžeme ako odkaz zahrnúť aj tých najskúsenejších hráčov futsalu, pretože s Flexagonem máme za následok, že všetky vplyvy a otrasy, ktoré na ihrisku dostávame, sú rozložené homogénne v celej podrážke.

Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti.

Nájdite znova to, čo hľadáte