Bekovky

Bekovky sa v dnešnej dobe stávajú čím ďalej viac obľúbeným módnym doplnkom pre teenagerov aj pre starších ľudí. Nezáleží zrovna na tom, či idete na spoločenskú akciu alebo na kurz golfu. Bekovka je určená na každú príležitosť. Chceli by ste mať niečo originálne? Tak práve pre Vás máme niečo, čo sa Vám zapáči. Pozrite sa do nášho sortimentu, kde si určite vyberiete. Bekovky ponúkame v rôznych štýloch, či už v jednej farbe alebo viacerých. Bekovky sa zapáči nielen Vám, ale aj ľuďom vo Vašom okolí.

Ako už bolo spomenuté, existuje niekoľko druhov bekoviek na rôzne príležitosti. S bekovka budete mať dobrý pocit a ľudia si o Vás pomyslia, že máte naozaj svoj osobitý štýl. Bekovky pôsobí elegantne a pomaly si získavajú stále viac zákazníkov.


Svetový výrobca Karrimor ponúka svoju bekovky v elegantnom štýle a presne vie, čo ľudia chcú. Pánska bekovka odpudzuje vodu vďaka špeciálnej vonkajšej úprave, a preto je vhodná do každého počasia. Je tvorená šiestimi panely pre dokonalý vzhľad a vo vnútornej časti má lemovaný šev pre pohodlné nosenie. Ďalšími svetovými výrobcami sú napr .: Lee Cooper či Lonsdale.

  • 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
-5%
Bekovka Firetrap Honor F93 Khaki
skladom = rýchle doručenie
Bekovka Firetrap Honor F93 Khaki poskytuje klasický štýl, ktorý sa vyznačuje raz veľkostí pre dospelých. Šitá značka Firetrap na koženom štítku na ľavej strane.
1 hodnocení 
15,14 €
15,93 €
12,61 € bez DPH
  • 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
-5%
Bekovka Firetrap Honor Maritime
skladom = rýchle doručenie
Bekovka Firetrap Honor Maritime poskytuje klasický štýl vo svetlom štýle, ktorý sa vyznačuje raz veľkostí pre dospelých. Kovová značka Firetrap na ľavo strane bekovky.
15,14 €
15,93 €
12,61 € bez DPH