• 3% zľava pri platbe prevodom
Posilovací lavice MASTER Hyperextenze Roman Chair
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Posilovacia lavica MASTER Hyperextenze Roman Chair

Hyperextenzia Roman Chair je ideálna na precvičenie brušných šikmých svalov, spodnej časti chrbta, sedacích svalov a nízkemu zaťaženiu kolenných väzov. Precízne prevedenie vhodné pre domáce, klubové a hotelové posilňovne. Technický popis:
149,25 € (s DPH) 124,38 € (bez DPH)
check skladom = rýchla expedícia
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Hyperextenze Roman Chair je ideální na procvičení břišních šikmých svalů, spodní části zad, hýždí a k nízkému zatížení kolenních vazů. Precizní provedení vhodné pro domácí, klubové a hotelové posilovny. Technický popis: těžká a velmi kvalitní ocelová konstrukce velmi široká podstava zabraňuje naklánění se na stranu kvalitní DuraFirm vycpávky pro pohodlné cvičení nastavitelné pěnové válce (5 poloh) transportní kolečka pro snadnější manipulaci rozměry: 97 x 75 x v 134 cm hmotnost: 21 kg maximální zatížení: 250 kg kategorie SC - vhodné pro domácí, klubové a hotelové posilovny odborný servis po celé ČR
MAS4A010
25 položky
8592833000132

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product