• 3% zľava pri platbe prevodom
RSC-X kolečkové brusle
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

RSC-X kolieskové korčule

  • 46
  • black
165,43 € (s DPH) 137,86 € (bez DPH)
check skladom
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Nová generácia freestylové korčule TEMPISH RSC-X je pripravená aj na tie najnáročnejšie freestylové triky.

Karbónový skelet, golier (cuff) vyrobený z nylonu a spevnený sklenými vláknami, precízne vyrobený podvozok s novou - prevratnou konštrukciou uchytenie 1. a 4. kolieska s možnosťou nastavenia kolísky, anatomický vnútorný tvar, nártova mikropracka s vedením pre sťahovacie pásky, bandáž s tvarovou pamäťou - to všetko je pripravené Vám umožniť lepšie, rýchlejšie a spoľahlivo ovládať korčule a váš pohyb na nich!

Tento prevratný model z kolekcie korčúľ TEMPISH otvára úplne novú kategóriu freestyl korčuľovanie - je určený pre skutočných profesionálov a športové freeriderov. Veľmi dobre anatomicky tvarovaný karbónový skelet podrží chodidlo v optimálnej polohe a pritom umožní dostatočnú voľnosť pohybu pri trikové jazde alebo slalome. Na vonkajšom skeletu je použitých niekoľko nových materiálov z PU microfiberu. Tento nový materiál je vysoko oteruvzdorný, ľahký, ale pritom pevný as minimálnou schopnosťou absorbovať vodu. Tieto svoje vlastnosti si dlhodobo zachováva aj pri rozdielnych podmienkach.

Vonkajšie priehlavkový chránič je ľahko vymeniteľný. Nylonový cuff sa optimálne pohybuje podľa potreby jazdca a má tvar umožňujúci vykonávať aj tie najnáročnejšie triky. Topánka je osadená vysokopevnostným šnúrkami so samosvorným účinkom, zabraňujúca samovoľnému povoľovania. Prvý nártova páska je krížovej konštrukcie, čím sa docielilo zníženie hmotnosti a pritom veľmi pevného dotiahnutie chodidlá ku skeletu. Druhá nártova páska je osadená mikroprackou pre veľmi pohodlné a citlivé nastavenie dotiahnutie chodidlá do skeletu topánky. Pásik presne zapadá do vodiacej drážky a netlačia tak priamo na chodidlo. Vrchný pracka je zo zliatiny AL a je vybavená krytím tak, aby nezavadzala pri trikoch.

Celá konštrukcia topánky je riešená tak, aby topánka bola čo možno najužšia a pri korčuľovaní bolo ľahšie vykonávať potrebné pohyby oboch korčúľ bezprostredne pri sebe. Na výstelku je použitý materiál s tvarovou pamäťou. Po krátkom čase sa vnútorný tvar topánky prispôsobí individuálnemu tvaru chodidla používateľa! Vnútorný materiál - fine mesh je protišmykový vo vnútornej časti, v zakončení linery použitý materiál SLIDE fine mesh. Integrovaná vkladacia stielka v linery umožní i dlhší pobyt na korčuliach. Výrazné zníženie linery v oblasti Achillovej šľachy, pre ľahšie jazdu po prednom koliesku.

Korčule je osadená podvozkom novej konštrukcie DOUBLE EXTRA L + S Oska na 1. a 4. koliesku je excentrická a umožňuje uchytenie kolieska v jednej výške s ostatnými kolieskami alebo uchytenie s kolískou, kedy je 1. a 4. koliesko nad zemou. Robustná konštrukcia podvozku a použité materiály znesú aj najväčšie zaťaženie.

Kolieska: TEMPISH FREE-S tvrdosť 85A s rozmermi 4x 76mm pre veľkosti 37-40 a 4x80mm pre veľkosti 41-46 majú vysokú životnosť a optimalizovaný sklz pre freestyle korčuľovanie.

Ložiská ABEC 9 chrome top-speed, hi-precision sú mazané olejom a opatrená gumovými prachovkami, ktoré možno ľahko demontovať.

Korčule RSC-X je určená pre všetkých, ktorí chcú vyhrávať alebo sa dobre baviť na inline korčuliach.

Stupeň únosnosti športového zaťaženia: 5

Veľkosť: 37-46

Dĺžka stielky je orientačné, veľmi zle sa v týchto korčuliach meria.

veľ .: 37 - 22,8 cm

veľ .: 38 - 23,4 cm

veľ .: 39 - 24,0 cm

veľ .: 40 - 24,7 cm

veľ .: 45 - 28,3 cm

veľ .: 46 - 29,0 cm

1000004607_10_1
4 položky
8592678059852
Doporučené použití
Vrcholový, profesionální sport, sportovní freestyl bruslení, vysoká zátěž. Pokročilí, zkušení, sportovní a závodní bruslaři.
Kategorie
Freestyle / Street
Skelet
odlehčený - tvořen 7-mi vrstvami karbonových vláken, tvar skeletu: 3D universal fitting, snížení v oblasti Achillovy šlachy, cuff - materiál nylon, demontovatelný, s jednou samosvornou přezkou. Montážní body pro podvozek s možností příčného i podélného n
Vnitřní materiál
vnitřní materiál - fine mesh protiskluzový ve vnitřní části, v zakončení lineru použit materiál SLIDE fine mesh. Integrovaná vkládací stélka v lineru, výrazné snížení lineru v oblasti Achillovy šlachy
Podvozek in-line
CNC konstrukce, DOUBLE EXTRA L+S, povrchová úprava: black alox + silver fine cnc finishing
Průměr kolečka
76 mm80 mm
Tvrdost kolečka
85A
Brzda
NE
Systém zapínání
Křížový stahovací pásek na špičce a předním nártu. Nártový pásek s mikropřezkou s přesným vedením. Pevnostní tkaničky
Maximální zatížení [kg]
100
Stupeň únosnosti sportovního zatížení
5
Počet v kartonu
6
Kolečka
TEMPISH FREE-S

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product