• 3% zľava pri platbe prevodom
Brašna MAX1 Transporter
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Taška max1 Transporter

Veľkokapacitné podsedadlová brašna max1, upínanie na velcro pásky, objem 1,8 l, hmotnosť 250 g
36,36 € (s DPH) 30,30 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Transporter je jedinečným modelom z radu praktických podsedlových tašiek max1. Svojim objemom sa radí do skupiny expedičných a turistických veľkoobjemových brašní pod sedlo. S úspechom ju možno použiť na každé kolo. Je určená pre skupinu cyklistov, pre ktoré je na prvom mieste objem, prehľadnosť a praktickosť.
Ľahká a pritom pevná podsedadlová brašna z TPU materiálu, s vnútorným organizérom, uzatváranie na vodeodolný zips, pripevnenie vďaka Velcro pásikov, na zadnej strane tašky je integrovaný držiak na blikačku, reflexné aplikácie na brašni pre väčšiu bezpečnosť a viditeľnosť za zhoršených svetelných podmienok, PP a polyesterový materiál zaručuje odolnosť proti odstrekujúcej vode a blatu, ľahko čistiteľný vodou a saponátom, nie chemickými čistidlami a rozpúšťadlami.

špecifikácie
- hmotnosť: 250 g
- objem 1,80 l
- maximálne možné zaťaženie 2,50 kg

Rozmery brašne:
(Dĺžka) 25 cm
(Šírka) 12 cm
(Výška) 15 cm
21830
205 položky
2183000000008
Velikost
XXL

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product