• 3% zľava pri platbe prevodom
Dílenská svítilna Superfire G21, 650lm, USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dielenská baterka Superfire G21, 650lm, USB

15,04 € (s DPH) 12,53 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Dielenská baterka Superfire G21

Svietidlo od spoločnosti Superfire možno použiť takmer v každej situácii. Je ľahká, kompaktná - nezaberie veľa miesta a môžete ju dokonca uložiť do vrecka. Panel COB osvetľuje veľkú plochu, má dlhú životnosť a dobre odvádza teplo. Okrem toho jej dômyselná konštrukcia umožňuje použitie v rôznych podmienkach. Indikátor batérie vás informuje o potrebe dobitia zariadenia. Baterku môžete nabíjať pomocou smartfónu, powerbanky atď. Príslušenstvo môže slúžiť aj ako powerbanka pre váš smartfón a iné zariadenia.

Rôzne scenáre použitia

Baterku G21 možno použiť v mnohých situáciách, napríklad pri kempovaní, v dielni alebo doma, keď vypadne elektrina. Okrem toho má háčik, otvor na klince, špeciálnu rukoväť a magnet. Vďaka mnohým možnostiam upevnenia ju môžete nastaviť rôznymi spôsobmi podľa svojich potrieb.

Panel COB

Svetlo COB je charakteristickou odrodou LED. Vyznačuje sa veľkou osvetľovacou plochou, dlhým prevádzkovým časom a správnym odvodom tepla. Vďaka tomu dobre funguje aj v slabo osvetlených miestnostiach.

Monitorovanie spotreby batérie

Svietidlo je vybavené inteligentnými indikátormi, ktoré ukazujú úroveň spotreby batérie. To umožňuje kedykoľvek skontrolovať úroveň nabitia zariadenia a včas obnoviť napájanie zariadenia.

Značka Superfire
Model G21
Napájanie 10W
Materiál PC + ABS
Jas 650 lm
Batéria 1800 mAh
Hmotnosť 180g
Rozmery 110 * 65 * 34 mm
Čas nabíjania 5.5h
Prevádzkový čas 8h
Vodotesné IP43
Režimy Vysoký jas, nízky jas, blikajúce svetlo
029287
124 položky
6956362994447

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product