• 3% zľava pri platbe prevodom
Latarka rowerowa Superfire BL11, USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baterka na bicykel Superfire BL11, USB

11,69 € (s DPH) 9,74 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Baterka Superfire BL11 na bicykel

Svetlo na bicykel je nevyhnutnou súčasťou výbavy každého bicykla! BL11 poskytuje stabilné osvetlenie s maximálnym dosahom 120 m. Ponúka 4 režimy svietenia a jeho inštalácia pre vás nebude problém. Vďaka odolnej a vodotesnej konštrukcii je ideálna na dlhodobé používanie. Môžete ho používať aj ako bežnú baterku.

01Superfire/BL11/6

Spoľahlivý zdroj svetla

Často jazdíte na bicykli po zotmení? Vybavte sa baterkou na bicykel a zostaňte na cestách v bezpečí! Baterka generuje svetlo bezpečné pre oči s dosahom až 120 m, takže je ideálna na osvetlenie cesty. Bola navrhnutá tak, aby neoslňovala chodcov a vodičov iných vozidiel. Tým sa nielen zvýši vaša viditeľnosť, ale aj zabezpečí, že nebudete predstavovať nebezpečenstvo pre ostatných účastníkov cestnej premávky!

01Superfire/BL11/1

Nastavte si osvetlenie podľa svojich potrieb

Vyberte si z viacerých režimov a nastavte osvetlenie podľa svojich preferencií alebo podmienok na ceste! BL11 ponúka 4 režimy osvetlenia, ktoré môžete ľubovoľne meniť pomocou vyhradeného tlačidla. K dispozícii je silné a ľahké svetlo, stroboskopické svetlo a SOS svetlo pre núdzové situácie.

01Superfire/BL11/2

Až 3 hodiny prevádzky

Teraz sa môžete vydať na dlhú jazdu na bicykli bez obáv, že sa baterka náhle vybije! Odolná batéria s kapacitou 2000 mAh poskytuje až 3 hodiny prevádzky. Nabíjanie trvá približne 3 hodiny a o stave nabitia vás informuje zabudovaný svetelný indikátor.

01Superfire/BL11/3

Robustná konštrukcia

Baterka Superfire Bike vás prekvapí svojou mimoriadne ľahkou a praktickou konštrukciou. Váži menej ako 115 g a ľahko sa zmestí do tašky alebo batohu. Je tiež vodotesná podľa normy IP44 - nezľakne sa ani pádu z výšky 1 m. So zostavením baterky nebudete mať žiadny problém. Za pár okamihov ju môžete pomocou silikónového popruhu pripevniť na riadidlá bicykla.

01Superfire/BL11/4
Výrobca: Svietidlo je vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý je súčasťou balenia: Superfire
Model BL11
Farba Čierna
Materiál Zliatina hliníka
Napájanie 5W
Rozsah svietenia 120 m
Napätie 3.7V
Nabíjacie rozhranie microUSB
Prevádzkový čas približne 3 h
Čas nabíjania cca 3 h
Kapacita batérie 2000 mAh
Odolnosť proti pádu 1 m
Vodotesnosť IP44
Hmotnosť 115 g
Rozmery 108 x 32 x 27 mm
Režimy osvetlenia Silné svetlo / ľahké svetlo / SOS / stroboskop
044360
78 položky
6956362995093

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product