• 3% zľava pri platbe prevodom
Latarka rowerowa Superfire BL10, USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baterka na bicykel Superfire BL10, USB

10,05 € (s DPH) 8,38 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Baterka Superfire BL10-X na bicykel

S baterkou Superfire BL10-X Bike Flashlight budete na cestách ešte bezpečnejší. Môžete ju používať aj ako bežnú baterku. Ponúka stabilné osvetlenie s dosahom 90 m. Je nenáročná na oči a zvyšuje viditeľnosť po zotmení. Vďaka 4 režimom osvetlenia, z ktorých si môžete vybrať, nebudete mať problém s jej inštaláciou.

01Superfire/BL10/1

Prispôsobené vašim potrebám

BL10-X ponúka až 4 režimy osvetlenia, ktoré si môžete jednoducho nastaviť podľa svojich potrieb a očakávaní. Stačí podržať vyhradené tlačidlo po dobu 3 sekúnd! Svietidlo je vybavené aj inteligentným svetelným senzorom, ktorý automaticky prispôsobuje intenzitu svetla podmienkam.

01Superfire/BL10/4

Spoľahlivý zdroj svetla po zotmení

Zaistite si bezpečnosť počas večerných jázd na bicykli! Baterka vyžaruje svetlo, ktoré je úplne bezpečné pre oči - neoslňuje okoloidúcich ani vodiča. Vďaka dosahu 90 metrov poskytuje BL10-X vynikajúce osvetlenie počas celej dĺžky jazdy.

01Superfire/BL10/8

Šikovná a kompaktná

Vďaka nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom ho môžete mať neustále pri sebe! Ľahko ho uložíte do tašky, batohu alebo dokonca do vrecka. Jeho nastavenie je mimoriadne jednoduché a nebude predstavovať žiadnu výzvu. Svietidlo môžete ľahko pripevniť na riadidlá pomocou silikónového popruhu.

01Superfire/BL10/5

Až 3,5 hodiny prevádzky

Vstavaná nabíjateľná batéria s kapacitou 1500 mAh umožňuje 3,5 hodiny prevádzky. Nabíjanie baterky vám bude trvať približne 3 hodiny. A nemusíte sa obávať, že sa batéria nečakane vybije. Baterka BL10-X je vybavená malým displejom, ktorý vás bude informovať o potrebe dobíjania a stave nabitia.

01Superfire/BL10/3

Výrobca: Superfire
Model BL10-X
Farba Čierna
Napájanie 5W
Rozsah svietivosti 90 m
Napätie 3.7V
Prevádzkový čas Približne 3 hodiny
Čas nabíjania Približne 3,5 hodiny
Kapacita batérie 1500 mAh
Materiál ABS
Odolnosť proti pádu 1 m
Vodotesnosť IP43
Režimy osvetlenia Inteligentný svetelný senzor / silné svetlo / svetelné svetlo / stroboskop
044359
58 položky
6956362995574

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product