• 3% zľava pri platbe prevodom
Světlo přední SIGMA Buster 100 černé
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svetlo predné SIGMA Buster 100 čierne

Bezpečnostné svetlo s ultrasvietivá Hi Pow LED diódou, USB dobíjanie, kompaktný, vážiace iba 62 gramov, svietivosť 120 lumenov
20,18 € (s DPH) 16,82 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Predné svetlo Sigma Buster 100 - kompaktný, vážiace iba 62 gramov a napriek tomu výkonné svetlo so svietivosťou 120 lumenov.

- maximálny svetelný tok: 120 lm
- dosvit: 35 m
- 6 svetelných režimov: intenzívny 120 lm - 2 hod / štandardná 60 lm - 4 hod / ekonomický 30 lm - 8 hod / blikanie - 9 hod / rýchle blikanie - 9 hod / SOS záblesky - 10 hod
- doba nabíjania: 2 hod
- indikátor stavu batérie a nabíjania
- horizontálne nastaviteľný držiak (možno otáčať o 360 °)
- ochrana proti neúmyselnému zapnutiu: dvojité stlačenie pre zapnutie
- montáž bez náradia
- integrované microUSB dobíjanie
- vodeodolnosť IPX4 ochrana proti striekajúcej vode
- hmotnosť: 62 g

kompaktný dizajn
Buster 100 je veľkosti škatuľky zápaliek a možno ho ľahko schovať do vrecka dresu alebo nohavíc.

Váha Buster 100
Neuveriteľný výkon s minimálnou hmotnosťou! V pouhých 62 gramoch vrátane držiaku je Buster 100 najľahším a vysoko výkonným osvetlením.

Integrovaná USB dobíjacia lítium-iónová batéria
Svetlo a batérie sú zlúčené do jedného celku. Lítium-iónová batéria sa nabíja pomocou microUSB kábla. USB port je umiestnený na spodnej strane svetla a je chránený pružným silikónovým tesnením. Vďaka lítium-iónovej technológii je strata kapacity batérie v neaktívnom režime mizivá.

držiak svetla
Buster 100 je pripevnený k riadidlám pomocou jednoducho nastaviteľného držiaku, ktorý je možné otáčať až o 360 °. Konštrukcia umožňuje rýchle upevnenie alebo odstránenie bez použitia náradia.

Tlačidlo On / Off
Buster 100 sa zapína a vypína pomocou centrálne umiestneného, ľahko zvýšeného tlačidla. Toto tlačidlo môže byť ľahko ovládané aj v rukaviciach. Tlačidlo je zároveň indikátorom stavu batérie.

vodeodolnosť
Buster 100 je vodeodolný v súlade s medzinárodným štandardom IPX4, ktorý predstavuje "ochranu proti striekajúcej vode zo všetkých smerov". Je teda vhodný pre použitie bez ohľadu na zlé počasie.

6 svetelných režimov
S šiestimi rôznymi režimami môže byť intenzita osvetlenia optimálne prispôsobená. Svetlo má 3 režimy svietenia: intenzívny 120 lm / štandardné 60 lm / ekonomický 30 lm a 3 režimy blikania: blikanie / rýchle blikanie / SOS záblesky.

Doba svietenia až 8 hodín
Svetlo Buster 100 na jedno nabitie dokáže svietiť až 8 hv ekonomickom režime. Doba svietenia podľa zvolených režimov: 2 h intenzívny / 4 h štandardné / 8 h ekonomický / 9 h blikanie / 9 h rýchle blikanie / 10 h SOS záblesky.

dobíjanie akumulátora
Akumulátor batérie možno nabíjať buď z počítača pomocou pribaleného microUSB kábla alebo priamo z elektrickej siete. Doba nabíjania cca 2 hodiny.

Indikátor stavu batérie a nabíjania
Indikátor stavu batérie zobrazuje stav batérie ako pri nabíjaní, tak pri svietení. Aktuálny stav nabitia akumulátora zobrazuje indikátor integrovaný v tlačidle On / Off. Farba Led diódy indikuje zostávajúcu kapacitu batérie.

Obsah balenia:
Svetlo Buster 100
Držiak na riadidlá
MicroUSB nabíjací kábel
18800
50 položky
4016224188000
Velikost
DOBÍJECÍ

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product