• 3% zľava pri platbe prevodom
Světlo přední SIGMA Buster 300 černé
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svetlo predné SIGMA Buster 300 čierne

kompaktné, vysoko výkonné svetlo pre každodenné použitie, CREE LED 300 lm, dosvit 70 m, li-ion batéria s kapacitou 2 000 mAh s USB dobíjaním
28,27 € (s DPH) 23,56 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Predné svetlo BUSTER 30 - kompaktné, vysoko výkonné svetlo pre každodenné použitie. CREE LED dióda ponúka svetelný výkon 300 lúmenov a dosvit 70 metrov. Vnútri sa nachádza integrovaná lítium-iónovou batériou s kapacitou 2 000 mAh a nabíjaním microUSB. Štyri svetelné režimy zaistí vždy správne množstvo svetla.

- maximálny svetelný tok 300 lúmenov
- dosvit 70 m
- 4 svetelné režimy: intenzívny 300 lm - 1,5 hod / štandardné 150 lm - 3 hod / ekonomický 70 lm - 6 hod / blikanie - 13 hod
- doba nabíjania: 3 h
- indikátor stavu batérie a nabíjania
- horizontálne nastaviteľný držiak (možné otočiť o 360 °)
- montáž bez náradia
- ochrana proti neúmyselnému zapnutiu: dvojité stlačenie pre zapnutie
- vodeodolnosť IPX4 ochrana proti striekajúcej vode
- integrované micro USB dobíjanie
- hmotnosť: 103 g

kompaktný dizajn
Buster 300 je kombináciou výkonné svetelné intenzity svetla a batérie v kompaktnom a štíhlom dizajne. Perfektná interakcie medzi funkčnosťou a konštrukciou vedie k všestrannému a praktickému využitiu svetla. Integrované rebrovanie zaisťuje optimálny odvod tepla proti prehriatiu svetla. Toto inteligentné riadenie teploty pomáha predĺžiť životnosť svetelného zdroja.

Ľahké a kompaktné svetlo
Buster 300 s integrovanou batériou váži iba 103 ga je veľmi pohodlné aj pri nosení na helme. Pomocou integrovanej batérie vo svetle môžete zabudnúť na obťažujúce káble k akumulátoru.

Integrovaná USB dobíjacia lítium-iónová batéria
Svetlo a batérie sú zlúčené do jedného celku. Lítium-iónová batéria s kapacitou 2000 mAh je vybavená ochranou pred nadmerným nabitím a nadmerným vybitím, sa nabíja pomocou microUSB kábla. USB port je umiestnený na zadnej strane svetla a je chránený pružným silikónovým tesnením. Vďaka lítium-iónovej technológii je strata kapacity batérie v neaktívnom režime mizivá.

dobíjanie akumulátora
Akumulátor batérie možno nabíjať buď z počítača pomocou pribaleného microUSB kábla alebo priamo z elektrickej siete. Doba nabíjania cca 3 hodiny.

Indikátor stavu batérie a nabíjania
Indikátor stavu batérie zobrazuje stav batérie ako pri nabíjaní, tak pri svietení. Aktuálny stav nabitia akumulátora zobrazuje indikátor integrovaný v tlačidle ON / OFF. Farba Led diódy indikuje zostávajúcu kapacitu batérie.

Tlačidlo ON / OFF
Buster 300 sa zapína a vypína pomocou centrálne umiestneného, ľahko zvýšeného tlačidla. Toto tlačidlo môže byť ľahko ovládané aj v rukaviciach.

držiak svetla
Buster 300 je pripevnený k riadidlám pomocou jednoducho nastaviteľného držiaku, ktorý možno otočiť až o 360 °. Konštrukcia umožňuje rýchle upevnenie alebo odstránenie bez použitia náradia.

vodeodolnosť
Buster 300 je vodeodolný v súlade s medzinárodným štandardom IPX4, ktorý predstavuje "ochranu proti striekajúcej vode zo všetkých smerov". Je teda vhodný pre použitie bez ohľadu na zlé počasie.
19500
133 položky
4016224195008
Velikost
DOBÍJECÍ

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product