• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Trizand protišmykové turistické ponožky s hrotmi, 36-40
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Trizand protišmykové turistické ponožky s hrotmi, 36-40

14,26 € (s DPH) 11,88 € (bez DPH)
check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Už nikdy sa nešmyknete! Protišmykové turistické papuče Trizand s hrotmi, 36-40


Popis produktu: Všade, kde sa dá, je možné použiť aj špeciálnu obuv, ktorá je súčasťou obuvi:


Trizand protišmykové turistické papuče s hrotmi sú dokonalou kombináciou bezpečnosti a pohodlia na vaše dobrodružné výlety. Tieto nesmeky sú navrhnuté tak, aby vám poskytli pevný a stabilný krok aj na tých najnebezpečnejších terénoch. Vďaka hrotom z odolného materiálu sa môžete spoľahnúť na maximálnu priľnavosť a elimináciu rizika pošmyknutia. Či už sa vyberiete na horskú túru alebo na zabudnutú cestu, s týmito protišmykovými topánkami budete mať istotu, že každý krok bude bezpečný.

Vlastnosti výrobku: - Vhodné na použitie v teréne, v ktorom je možné sa pohybovať:


- Neuveriteľná priľnavosť: Vďaka hrotom z vysokokvalitného materiálu sú topánky Trizand Nesmeky mimoriadne priľnavé na akomkoľvek povrchu.
- Univerzálna veľkosť: Tieto Nesmeky sú vhodné pre nohy s veľkosťou 36 až 40, čo je ideálne pre väčšinu turistov.
- Odolné materiály: Trizand vyrába Nesmekys z najkvalitnejších materiálov, aby bola zaručená ich odolnosť a dlhá životnosť.
- Jednoduché používanie: Vďaka jednoduchému systému zapínania a nastaviteľnému popruhu si môžete Nesmekys ľahko prispôsobiť svojim potrebám.

Predstavte si výrobok:


Predstavte si, že ste na vrchole hory s nádherným výhľadom na okolitú krajinu. Slnko sa leskne na snehu a vy ste pripravení začať zostup. Ale čo ak je cesta klzká a nebezpečná? S protišmykovými lyžami Trizand sa nemusíte obávať. Vaše kroky budú pevné a isté vďaka hrotom, ktoré vám poskytnú priľnavosť, akú ste ešte nezažili. Pocit bezpečia a istoty, ktorý vám tieto sklznice poskytnú, je neopísateľný. Či už ste začiatočník, alebo skúsený turista, s Trizand Nesmeky sa budete cítiť ako profesionál.

Výhody produktu: - Vhodné pre deti, ktoré sa chcú naučiť, ako sa správať, ako sa správať, ako sa správať, ako sa správať, ako sa správať, ako sa správať, ako sa správať:


- Maximálna bezpečnosť: S protišmykovými klzákmi Trizand Nesmekys sa vyhnete nebezpečným situáciám a minimalizujete riziko zranenia.
- Pohodlie je na prvom mieste:
- Univerzálna veľkosť: Vďaka veľkosti 36-40 sú tieto Nesmeky vhodné pre väčšinu turistov.
- Jednoduché používanie: Vďaka jednoduchému systému zapínania a nastaviteľnému popruhu si Nesmeky ľahko prispôsobíte svojim potrebám.

Výrobok je vhodný pre: - Vhodné pre deti, ktoré majú problémy s dýchaním:


- Turisti všetkých úrovní zručností: Či už ste začiatočník alebo skúsený turista, protišmykové nesmeky Trizand sú určené pre každého.
- Ľudia, ktorí hľadajú bezpečnosť a pohodlie: Ak na svojich dobrodružstvách uprednostňujete bezpečnosť a pohodlie, potom sú tieto nesmeky ideálnou voľbou.
- Outdooroví nadšenci: Ak vás to ťahá do prírody a radi trávite čas vonku, potom vám protišmykové nesmeky Trizand pomôžu užiť si vaše dobrodružstvá naplno.

Nikdy nezabudnite, že vaša bezpečnosť je na prvom mieste. S protišmykovými turistickými nesmeky s hrotmi Trizand, 36-40, sa môžete pustiť do dobrodružstva s istotou, že každý krok bude pevný a bezpečný. Nechajte sa uniesť do sveta bezstarostnej turistiky a zažite nezabudnuteľné chvíle v prírode.

ŠPECIFIKÁCIE

  • farba: čierna / strieborná
  • materiál: TPE / nerezová oceľ 304
  • Počet zubov v 1 raku: 8
  • Veľkosť: M 36-40
  • Hrúbka gumy, ktorá drží reťaze: 0,5 cm
  • výška zátky: 1 cm
  • Rozmery puzdra: 22 x 18 cm
  • hmotnosť: 253 g
  • hmotnosť s puzdrom: 337 g
00020441
4 položky
5904576552404

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product