• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Halovky Joma Top Flex 2202 white Indoor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Halovky Joma Top Flex 2202 white Indoor

  • 43,5
60,12 € (s DPH) 63,29 € -5% 50,10 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 56,96 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný popis produktu Sálovky Joma Top Flex 2202 white Indoor:


Joma Top Flex 2202 white Indoor je ideálnou voľbou pre nadšencov halového futbalu, ktorých cieľom je dominovať v hre. Vďaka výnimočným vlastnostiam a špičkovej kvalite posunú tieto topánky váš výkon na vyššiu úroveň.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pre všetkých, ktorí chcú hrať na ihrisku:


- Vynikajúce pohodlie: Topánky Joma Top Flex 2202 white Indoor sú navrhnuté s ohľadom na maximálne pohodlie. Polstrovaná stielka a polstrovaný golier poskytujú priliehavé nosenie, čím zabezpečujú maximálnu podporu a zabraňujú akémukoľvek nepohodliu počas intenzívnych zápasov.
- Zvýšená odolnosť: Táto obuv je skonštruovaná tak, aby vydržala náročné požiadavky halového futbalu. Vysokokvalitné materiály použité pri ich konštrukcii zaručujú dlhotrvajúci výkon, vďaka čomu sa môžete sústrediť na svoju hru bez obáv z opotrebovania.
- Vynikajúca priľnavosť: Pokročilá gumová podrážka kopačiek Joma Top Flex 2202 white Indoor ponúka výnimočnú priľnavosť na halových povrchoch. Zažijete vynikajúcu trakciu a stabilitu, čo umožní rýchle otočky, náhle zastavenia a výbušné pohyby.
- Priedušný dizajn: Rozlúčte sa s prepotenými nohami! Táto obuv má priedušný zvršok, ktorý umožňuje cirkuláciu vzduchu, vďaka čomu zostanú vaše nohy v chlade a suchu aj počas intenzívneho hrania. Zostaňte sústredení a v pohodlí počas celého zápasu.
- Štýlový vzhľad: Tieto topánky vynikajú nielen výkonom, ale aj elegantným a moderným dizajnom. Biela farba im dodáva nádych elegancie, vďaka čomu budete vyzerať dobre na kurte aj mimo neho.

Technické údaje o výrobku:


- Materiál zvršku: Materiál: Syntetická koža a sieťovina.
- Stielka: Materiál: Mäkká koža a koža z mäkkého materiálu: Materiál: Polstrovaná pre väčšie pohodlie
- Outsole: Pryž s viacsmerovým vzorom behúňa
- Zapínanie: Šnurovací systém pre bezpečné uchytenie
- Farba: biela

Predstavte si produkt:


Predstavte si seba na halovom futbalovom ihrisku, povzbudzujúci dav a adrenalín pumpujúci vo vašich žilách. Šnúrky Joma Top Flex 2202 white Indoor si zašnurujete a pri zaujatí pozície pocítite dokonalé prispôsobenie. Pri každom pohybe pocítite výnimočné pohodlie a podporu, ktorú vám tieto topánky poskytujú. Vaši súperi sa snažia držať krok, keď bez námahy manévrujete po ihrisku a nechávate ich v úžase nad vašimi schopnosťami. S teniskami Joma Top Flex 2202 white Indoor sa stanete nezastaviteľným, hviezdou hry.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Zvýšený výkon: Kopačky Joma Top Flex 2202 white Indoor vám umožnia naplno rozvinúť svoj potenciál na halovom futbalovom ihrisku. Vďaka výnimočnému pohodliu, odolnosti a priľnavosti pozdvihnú tieto topánky vašu hru do nových výšin.
- Bezkonkurenčné pohodlie: Rozlúčte sa s pľuzgiermi a únavou nôh. Polstrovaná stielka a polstrovaný golier týchto topánok poskytujú maximálne pohodlie, vďaka čomu sa môžete sústrediť len na svoj výkon.
- Dlhotrvajúca odolnosť: Investujte do páru bielej halovej obuvi Joma Top Flex 2202 a budú vaším spoľahlivým spoločníkom počas nespočetných zápasov. Vysokokvalitné materiály použité pri ich výrobe zaručujú ich dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebovaniu.
- Vylepšená stabilita: Gumová podrážka s vynikajúcou trakciou zaručuje vynikajúcu stabilitu, vďaka ktorej môžete robiť rýchle otočky a náhle zastavenia bez pošmyknutia alebo pošmyknutia. Majte hru neustále pod kontrolou.
- Štýl na kurte aj mimo neho: Na kurte môžete nielen vyniknúť vo svojom výkone, ale budete pri tom aj štýlovo vyzerať. Elegantný a moderný dizajn bielej halovej obuvi Joma Top Flex 2202 vás vyčlení z davu.

Výrobok je vhodný pre:


- halových futbalistov všetkých úrovní, od začiatočníkov až po profesionálov, ktorí hľadajú kvalitnú obuv na zlepšenie svojho výkonu.
- Tí, ktorí si pri športovej obuvi cenia pohodlie a odolnosť.
- Jednotlivci, ktorí chcú svojím štýlom vyniknúť na ihrisku aj mimo neho.
- Futbaloví nadšenci, ktorí hľadajú obuv, ktorá poskytuje vynikajúcu trakciu a stabilitu na halových povrchoch.
- Hráči, ktorí uprednostňujú priedušnosť a reguláciu vlhkosti, aby ich nohy boli počas intenzívneho hrania v pohodlí a chlade.

5 dôvodov, prečo si kúpiť kopačky Joma Top Flex 2202 white Indoor:


- Bezkonkurenčné pohodlie a podpora pre optimálny výkon.
- Výnimočná odolnosť, ktorá vydrží nároky halového futbalu.
- Vynikajúca priľnavosť a stabilita pre rýchle otočky a výbušné pohyby.
- Priedušná konštrukcia, ktorá udrží vaše nohy v chlade a suchu počas intenzívnych zápasov.
- Štýlový vzhľad, ktorý vám budú závidieť spoluhráči aj súperi.

TOPW2202IN
2 položky

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product