• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Joma Liga 5 - 2207 oranžová fluor indoor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Joma Liga 5 - 2207 oranžová fluor indoor

  • 44
  • 45
  • 46
57,83 € (s DPH) 60,88 € -5% 48,19 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 54,79 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný popis produktu Sálovky Joma Liga 5 - 2207 orange fluor indoor:



Tieto halové topánky Joma Liga 5 - 2207 orange fluor sú nevyhnutnou súčasťou výbavy každého nadšenca halových športov. Či už ste profesionálny športovec alebo príležitostný hráč, tieto topánky ponúkajú bezkonkurenčné pohodlie, štýl a výkon. Vďaka svojej žiarivej oranžovej farbe fluoru určite urobia odvážny dojem na ihrisku aj mimo neho.

Vlastnosti produktu: Vhodné pre športovcov, ktorí si chcú vyskúšať športovú obuv:



- Vynikajúce pohodlie: Tieto topánky sú navrhnuté s polstrovanou stielkou a polstrovaným golierom, čo poskytuje maximálne pohodlie počas dlhých hodín hry. Rozlúčte sa s únavou nôh a privítajte nekonečné hodiny radosti.
- Odolnosť: Táto obuv je vyrobená z vysokokvalitných materiálov a je konštruovaná tak, aby vydržala. Či už hráte na tvrdom kurte alebo na syntetickom povrchu, táto obuv odolá skúške časom a zachová si svoj výkon.
- Zvýšená priľnavosť: Gumová podrážka týchto topánok ponúka vynikajúcu priľnavosť, vďaka ktorej môžete vykonávať rýchle údery a svižné pohyby bez obáv z pošmyknutia. Majte hru pod kontrolou a nechajte súperov v úžase.
- Priedušný dizajn: Rozlúčte sa s prepotenými nohami vďaka priedušnému sieťovanému zvršku tejto obuvi. Ventilačný systém zabezpečuje správne prúdenie vzduchu, vďaka čomu zostanú vaše nohy v chlade a suchu aj počas intenzívnych zápasov.
- Štýlový dizajn: Vďaka žiarivej oranžovej farbe fluóru a elegantnému dizajnu sú tieto topánky nielen funkčné, ale aj módne. Vyčnievajte z davu a urobte vyhlásenie pri každom kroku, ktorý urobíte.

Technické údaje o výrobku:



- Značka: Joma
- Model: Liga 5 - 2207
- Farba: oranžová fluórová
- Použitie len v interiéri

Predstavte si výrobok:



Predstavte si, ako vstupujete na ihrisko, ako diváci jasajú a vo vzduchu je cítiť vzrušenie. Keď si zašnurujete oranžovú halovú obuv Joma Liga 5 - 2207 fluor, pocítite príval sebavedomia. Žiarivá oranžová farba upúta pozornosť všetkých a vy sa nemôžete necítiť ako skutočný šampión. Pri každom pohybe zažijete bezkonkurenčné pohodlie a podporu. Tieto topánky sa stanú predĺžením vašich schopností, umožnia vám podať čo najlepší výkon a zanechať v hre trvalý dojem.

Výhody produktu pre zákazníka:



- Zvýšený výkon: Táto obuv je navrhnutá tak, aby optimalizovala váš výkon na kurte. Polstrovaná stielka, vynikajúca trakcia a odolná konštrukcia vám zaručia, že sa budete môcť sústrediť na svoju hru bez akéhokoľvek rozptyľovania.
- Maximálne pohodlie: Rozlúčte sa s pľuzgiermi a nepohodlím. Táto obuv poskytuje dokonalé prispôsobenie a odpruženie pre vaše nohy, čo vám umožní hrať celé hodiny bez nepohodlia.
- Vyjadrenie štýlu: S týmito žiarivo oranžovými topánkami Fluor vyčnievajte z davu. Nielenže sa budete cítiť sebaisto pri svojom výkone, ale budete pri tom vyzerať štýlovo a moderne.
- Dlhá životnosť: Investícia do týchto topánok znamená investíciu do kvality. Vďaka odolnej konštrukcii a vysokokvalitným materiálom tieto topánky vydržia skúšku časom, čo z nich robí rozumnú dlhodobú investíciu.
- Univerzálnosť: Hoci je táto obuv určená na halové športy, môžete ju nosiť aj na bežné výlety alebo do posilňovne. Zažite pohodlie a štýl tejto obuvi aj mimo ihriska.

Výrobok je vhodný pre:



- Nadšencov halových športov
- Profesionálnych športovcov
- Príležitostných hráčov
- Návštevníkov posilňovne
- Všetci, ktorí si cenia pohodlie, štýl a výkon

5 dôvodov, prečo si kúpiť halovú obuv Joma Liga 5 - 2207 orange fluor:
- Bezkonkurenčné pohodlie a podpora pri dlhých hodinách hry.
- Vynikajúca trakcia pre svižné pohyby a rýchle strihy.
- Priedušný dizajn, ktorý udrží vaše nohy v chlade a suchu.
- Štýlové a moderné, čím urobíte odvážny dojem na ihrisku aj mimo neho.
- Odolná konštrukcia pre dlhú životnosť výkon a pomer ceny a kvality.

LIGW2207INH
2 položky

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product