• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Joma TOP FLEX REBOUND 2104 TORW2104IN
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Joma TOP FLEX REBOUND 2104 TORW2104IN

  • 43,5
  • ROYAL-WHITE
65,60 € (s DPH) 69,05 € -5% 54,66 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 62,14 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný popis produktu Sálovky Joma TOP FLEX REBOUND 2104 TORW2104IN:



Ste pripravení posunúť svoju hru halového futbalu na vyššiu úroveň? Nehľadajte nič iné ako Joma TOP FLEX REBOUND 2104 TORW2104IN. Tieto výnimočné halové kopačky sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálny výkon na ihrisku. Vďaka svojej špičkovej kvalite a najmodernejším vlastnostiam tieto topánky zmenia hru pre každého futbalového nadšenca.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pre všetkých hráčov, ktorí sa rozhodli pre tento model:



- Bezkonkurenčné pohodlie: Joma TOP FLEX REBOUND 2104 TORW2104IN sú precízne vyrobené, aby zabezpečili maximálne pohodlie. Topánky sú vybavené polstrovanou stielkou, ktorá poskytuje vynikajúcu podporu a znižuje únavu, čo vám umožní podávať čo najlepšie výkony počas dlhšej doby.
- Vynikajúca priľnavosť: Táto obuv je vybavená špeciálne navrhnutou podrážkou, ktorá ponúka výnimočnú priľnavosť na vnútorných povrchoch. Pokročilý trakčný vzor vám umožní vykonávať rýchle a presné pohyby, čím získate výhodu nad svojimi súpermi.
- Zvýšená odolnosť: Tieto halové kopačky sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov a sú konštruované tak, aby vydržali. Zosilnená špička a robustná konštrukcia zaručujú, že vydržia intenzívne hranie a poskytujú dlhotrvajúci výkon.
- Priedušný dizajn: Rozlúčte sa s prepotenými nohami! Kopačky Joma TOP FLEX REBOUND 2104 TORW2104IN majú priedušný zvršok, ktorý umožňuje správne prúdenie vzduchu a udržuje vaše nohy v chlade a suchu aj počas intenzívnych zápasov.
- Štýlová a pútavá: Táto obuv vyniká nielen výkonom, ale aj štýlom. Elegantný dizajn a žiarivé farby z nich robia štýlový doplnok do vašej zbierky futbalovej výstroje.

Technické údaje o výrobku:



- Materiál zvršku: Upper
- Materiál stielky: Polstrovanie:
- Outsole Material: Gumový materiál
- Zapínanie: Šnurovanie
- Dostupné veľkosti: US 6-12
- Možnosti farieb: čierna/červená, modrá/žltá, zelená/oranžová

Predstavte si produkt:



S kopačkami Joma TOP FLEX REBOUND 2104 TORW2104IN môžete tento sen premeniť na skutočnosť. Pocítite, ako vám v žilách prúdi sebavedomie, keď sa budete kĺzať po ihrisku a nechávať súperov v úžase nad vašimi výnimočnými schopnosťami. Tieto topánky nie sú len obuvou, sú kľúčom k odhaleniu vášho plného potenciálu a dominancii v hre.

Výhody produktu pre zákazníka:



- Bezkonkurenčný výkon: Topánky Joma TOP FLEX REBOUND 2104 TORW2104IN poskytujú bezkonkurenčný výkon, vďaka ktorému získate obratnosť, rýchlosť a kontrolu potrebnú na dosiahnutie vynikajúcich výsledkov v halovom futbale.
- Zvýšené pohodlie: Rozlúčte sa s nepohodlím a privítajte hodiny hry bez únavy. Tieto topánky sú navrhnuté tak, aby udržali vaše nohy v pohodlí a s podporou, čo vám umožní sústrediť sa na hru.
- Vylepšená stabilita: Pokročilý trakčný vzor a pevná konštrukcia tejto obuvi zaisťujú optimálnu stabilitu, čím sa znižuje riziko pošmyknutia a pádu počas intenzívnej hry.
- Dlhodobá odolnosť: Investujte do páru topánok Joma TOP FLEX REBOUND 2104 TORW2104IN a užite si ich výnimočnú odolnosť. Táto obuv je skonštruovaná tak, aby odolala požiadavkám halového futbalu a poskytovala dlhotrvajúci výkon.
- Štýl a sebavedomie: Vyniknite na ihrisku s touto štýlovou a pútavou obuvou. Žiarivé farby a elegantný dizajn vám zvýšia sebavedomie a spoluhráči vám ich budú závidieť.

Výrobok je vhodný pre:



Joma TOP FLEX REBOUND 2104 TORW2104IN je vhodná pre amatérskych aj profesionálnych hráčov sálového futbalu, ktorí chcú zlepšiť svoj výkon. Či už hráte súťažnú ligu, alebo si užívate bežný zápas s priateľmi, tieto topánky sú ideálnym spoločníkom, ktorý posunie vašu hru do nových výšin.

-------------------

5 dôvodov, prečo si kúpiť Joma TOP FLEX REBOUND 2104 TORW2104IN:

1. Bezkonkurenčné pohodlie: Zažite vynikajúce pohodlie vďaka polstrovanej stielke a priedušnému dizajnu, ktorý vám umožní hrať s ľahkosťou a sústredením.
2. Špičková priľnavosť: Špeciálne navrhnutá podrážka poskytuje výnimočnú priľnavosť, ktorá vám umožní vykonávať presné pohyby a predbiehať súperov.
3. Bezkonkurenčná odolnosť: Investujte do dlhotrvajúceho výkonu vďaka vysokokvalitným materiálom a zosilnenej konštrukcii, ktorá vydrží intenzívne hranie.
4. Štýlové a pútavé: Vyniknite na kurte vďaka elegantnému dizajnu a žiarivým farbám, vďaka ktorým budete stredobodom pozornosti a zároveň predvediete svoj jedinečný štýl.
5. Zvýšenie výkonu: Pozdvihnite svoju hru v halovom futbale na novú úroveň s touto obuvou, ktorá ponúka zvýšenú stabilitu, obratnosť a kontrolu, vďaka čomu získate konkurenčnú výhodu.

TORW2104IN
1 ks

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product