• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Halovky Joma Dribling 803 IN
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Halovky Joma Dribling 803 IN

  • 44
  • 45
38,43 € (s DPH) 40,45 € -5% 32,02 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 36,40 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný popis produktu Sálovky Joma Dribling 803 IN:


Ste pripravení posunúť svoje zručnosti v halovom futbale na vyššiu úroveň? Nehľadajte nič iné, ako korčule Joma Dribling 803 IN. Tieto topánky navrhnuté špeciálne na halový futbal vám pomôžu dominovať na ihrisku vďaka svojim výnimočným vlastnostiam a výkonu.

Vlastnosti produktu: - Vhodný na tréningy a tréningy v hokeji:


- Prémiová kvalita materiálov: Sálovky Joma Dribling 803 IN sú vyrobené z prvotriednych materiálov, ktoré zaručujú odolnosť a dlhú životnosť. Táto obuv je skonštruovaná tak, aby vydržala náročné požiadavky hry a poskytla vám dlhotrvajúci výkon.
- Vylepšená trakcia: Vďaka špeciálne navrhnutej gumovej podrážke ponúka táto obuv vynikajúcu priľnavosť a trakciu na vnútorných povrchoch. Rýchle obraty a prudké pohyby môžete robiť s istotou, pretože viete, že máte maximálnu kontrolu nad svojou hrou.
- Pohodlné nosenie: Joma Dribling 803 IN má priliehavý a pohodlný strih. Polstrovaná stielka poskytuje vynikajúcu podporu a znižuje únavu, čo vám umožní hrať čo najlepšie bez nepohodlia.
- Priedušná konštrukcia: Nikto nechce mať počas hry spotené nohy. Preto je táto obuv navrhnutá s priedušným zvrškom, ktorý umožňuje cirkuláciu vzduchu a udržiava vaše nohy v chlade a suchu aj počas intenzívnych zápasov.
- Štýlový dizajn: Táto obuv nielenže výnimočne dobre funguje, ale aj skvele vyzerá. Tenisky Joma Dribling 803 IN majú elegantný a moderný dizajn, vďaka ktorému budete na kurte vynikať.

Technické údaje o výrobku:


- Materiál zvršku: Materiál: syntetická koža
- Outsole material: Materiál: guma
- Zapínanie: šnurovanie
- Medzipodrážka: Mäkká podrážka: Polstrovaná pre väčšie pohodlie
- Hmotnosť: Ľahká konštrukcia pre obratnosť
- Dostupné veľkosti: Rôzne veľkosti, aby sa zabezpečilo dokonalé prispôsobenie pre každého

Predstavte si produkt:


Predstavte si seba na halovom futbalovom ihrisku, plne vybaveného kopačkami Joma Dribling 803 IN. Keď si zašnurujete topánky, cítite, ako vám prvotriedne kvalitné materiály objímajú nohy a poskytujú bezkonkurenčné pohodlie a podporu. Pri každom kroku môžete cítiť zvýšenú trakciu gumovej podrážky, ktorá vám umožní robiť bleskové pohyby a zanechať súperov v úžase. Priedušná konštrukcia udrží vaše nohy v suchu a chlade, čo vám umožní sústrediť sa výlučne na hru. A keď budete dominovať na ihrisku, nemôžete si nevšimnúť závisť v očiach spoluhráčov a súperov, ktorí obdivujú štýlový dizajn obuvi Joma Dribling 803 IN.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Sálovky Joma Dribling 803 IN sú navrhnuté tak, aby posunuli vaše zručnosti v halovom futbale do nových výšin. Vďaka svojim výnimočným vlastnostiam vám táto obuv poskytne výkonnostnú výhodu, ktorú potrebujete na to, aby ste zatienili svoju konkurenciu.
- Vynikajúce pohodlie: Rozlúčte sa s boľavými nohami a nepohodlím. Táto obuv ponúka pohodlné nosenie a polstrovanú stielku, vďaka čomu môžete hrať dlhší čas bez bolesti a únavy.
- Maximálna kontrola: Vylepšená trakcia a priľnavosť gumovej podrážky vám poskytne úplnú kontrolu nad pohybmi, čo uľahčuje rýchlu zmenu smeru a vykonávanie presných manévrov.
- Trvanlivosť, ktorá vydrží: Investujte do páru Sálovky Joma Dribling 803 IN a nebudete sa musieť v dohľadnej dobe obávať výmeny obuvi. Tieto topánky sú skonštruované tak, aby vydržali nároky hry a poskytovali dlhotrvajúcu odolnosť.
- Štýl na kurte aj mimo neho: Vyniknite z davu vďaka elegantnému a modernému dizajnu obuvi Joma Dribling 803 IN. Buďte predmetom závisti spoluhráčov a súperov, keď predvediete nielen svoje schopnosti, ale aj dokonalý zmysel pre štýl.

Výrobok je vhodný pre:


- pre hráčov halového futbalu všetkých úrovní, od začiatočníkov až po profesionálov
- Športovcov, ktorí vo svojej obuvi uprednostňujú pohodlie a výkon
- Individuály, ktoré chcú zlepšiť svoju hru a vyniknúť na ihrisku.

5 dôvodov, prečo si kúpiť tenisky Joma Dribling 803 IN:
1. Bezkonkurenčný výkon a výnimočné vlastnosti pre dominanciu na halovom futbalovom ihrisku.
Vynikajúce pohodlie a polstrovaná stielka pre dlhšiu hru bez nepohodlia.
Vylepšená trakcia a priľnavosť pre maximálnu kontrolu nad vašou hrou.
4. Dlhodobá odolnosť, ktorá zaručuje, že táto obuv vydrží náročné požiadavky halového futbalu.
5. Štýlový dizajn, vďaka ktorému budete stredobodom pozornosti na ihrisku aj mimo neho.

DRIW.803.IN
2 položky

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product