• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Vnútorná obuv Joma Top Flex 2103 In
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Vnútorná obuv Joma Top Flex 2103 In

Pánské boty Joma Top Flex 2103 In určené pro hraní v hale. Flexo drážky na vnější podrážce zajišťují dostatečnou flexibilitu boty.

  • 44
  • 45
60,12 € (s DPH) 63,29 € -5% 50,10 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 56,96 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný popis produktu Sálová obuv Joma Top Flex 2103 In:



Joma Top Flex 2103 In je ideálnou voľbou obuvi pre nadšencov halových športov, ktorí vyžadujú pohodlie, štýl a výnimočný výkon. Táto obuv navrhnutá s precíznosťou a vyrobená z najkvalitnejších materiálov spôsobí revolúciu vo vašej hre a pozdvihne vaše schopnosti do nových výšin.

Vlastnosti produktu: Vhodná pre všetkých, ktorí chcú hrať na ihrisku:



- Vynikajúce pohodlie: Joma Top Flex 2103 In halová obuv je vyrobená s ohľadom na maximálne pohodlie. Polstrovaná stielka poskytuje nohám vynikajúcu oporu a zaručuje, že môžete hrať celé hodiny bez nepohodlia a únavy. Rozlúčte sa s boľavými nohami a privítajte nekonečné hodiny hrania.

- všestranný dizajn: Či už hráte futsal, hádzanú, alebo akýkoľvek iný halový šport, táto obuv vás dostane. Všestranný dizajn umožňuje rýchle pohyby a presné ovládanie, vďaka čomu získate obratnosť a flexibilitu, ktorú potrebujete na to, aby ste prekonali svojich súperov. Dominujte na ihrisku s istotou a štýlom.

- Zvýšená odolnosť: Vďaka odolnej konštrukcii a špičkovým materiálom je halová obuv Joma Top Flex 2103 In vyrobená tak, aby vydržala náročné podmienky intenzívneho hrania. Zosilnená špička a robustná podrážka zaručujú dlhotrvajúci výkon, vďaka čomu je táto obuv spoľahlivým spoločníkom na nespočetné množstvo zápasov.

- Optimálna trakcia: Inovatívna gumová podrážka obuvi Joma Top Flex 2103 In ponúka výnimočnú trakciu na halových povrchoch. Zažite bezkonkurenčnú priľnavosť a stabilitu, vďaka čomu môžete bez námahy vykonávať rýchle otočky, pohotové zákroky a výbušné pohyby. Majte všetko pod kontrolou a nechajte svojich súperov v úžase.

- Priedušný dizajn: Už žiadne spotené a nepohodlné nohy! Halová obuv Joma Top Flex 2103 In má priedušný zvršok, ktorý umožňuje cirkuláciu vzduchu a udržuje vaše nohy v chlade a suchu aj počas najintenzívnejších zápasov. Sústreďte sa na svoju hru bez rozptyľovania spôsobeného nepohodlím.

Technické údaje o výrobku:



- Materiál zvršku: Prémiová syntetická koža a priedušná sieťovina
- Stielka: Polstrovanie pre optimálne pohodlie
- Podrážka: Neznačková guma pre vynikajúcu trakciu
- Zapínanie: Šnurovanie pre bezpečné uchytenie
- Hmotnosť: Ľahká konštrukcia pre zvýšenú obratnosť

Predstavte si produkt:



Sálová obuv Joma Top Flex 2103 In. Predstavte si elegantný dizajn obopínajúci vaše nohy, polstrovanú stielku poskytujúcu bezkonkurenčné pohodlie a gumovú podrážku priľnavú k povrchu, keď vykonávate svoje pohyby bez námahy. Pocíťte, ako vám v žilách prúdi sebadôvera, keď s ľahkosťou predbiehate svojich súperov. Toto nie je len obuv, je to vaša tajná zbraň na ceste k víťazstvu.

Výhody produktu pre zákazníka:



- Bezkonkurenčný komfort: Zažite novú úroveň pohodlia, ktorá vám umožní sústrediť sa výlučne na hru bez akéhokoľvek rozptyľovania spôsobeného nepohodlím alebo únavou.

- Zvýšený výkon: Halová obuv Joma Top Flex 2103 In je navrhnutá tak, aby zvýšila váš výkon, poskytla vám obratnosť, kontrolu a rýchlosť potrebnú na to, aby ste zatienili svojich súperov.

- Odolnosť, ktorá vydrží: Investujte do páru topánok, ktoré vydržia skúšku časom a nespočetné množstvo zápasov, čo vám zaručí, že sa na ne budete môcť zakaždým spoľahnúť pre vynikajúci výkon.

- Priedušnosť pre sviežosť: Rozlúčte sa s spotenými a nepohodlnými nohami. Priedušná konštrukcia týchto topánok udrží vaše nohy v chlade a suchu aj počas najintenzívnejších momentov hry.

- Všestrannosť v najlepšej forme: Či už ste hráčom futsalu, hádzanej alebo jednoducho milujete halové športy, halová obuv Joma Top Flex 2103 In je perfektnou voľbou, ktorá ponúka všestrannosť a prispôsobivosť rôznym športom.

Výrobok je vhodný pre:



- Hráči futsalu, ktorí hľadajú vynikajúci výkon a pohodlie na halových ihriskách.
- Nadšenci hádzanej, ktorí hľadajú obuv, ktorá zvládne rýchle tempo hry.
- Milovníci halových športov, ktorí chcú univerzálnu obuv, ktorá sa dokáže prispôsobiť rôznym športom.
- Športovci, ktorí uprednostňujú odolnosť a dlhotrvajúci výkon.
- Všetci, ktorí chcú posunúť svoje zážitky z halových športov na vyššiu úroveň.

5 dôvodov, prečo si kúpiť tento výrobok:



- Bezkonkurenčné pohodlie pre nekonečné hodiny hrania.
- Všestranný dizajn vhodný pre viacero halových športov.
- Odolná konštrukcia pre dlhotrvajúci výkon.
- Výnimočná trakcia a stabilita pre rýchle pohyby.
- Priedušné materiály, ktoré udržia vaše nohy v chlade a suchu.

TOPW.2103.IN
1 položky

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product