• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Halovky Joma TOP FLEX 2106
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Halovky Joma TOP FLEX 2106

  • 44,5
61,72 € (s DPH) 64,96 € -5% 51,43 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 58,47 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný popis produktu Sálovky Joma TOP FLEX 2106:



Joma TOP FLEX 2106 sú špičkové halové kopačky, ktoré posunú vašu hru na vyššiu úroveň. Tieto topánky, navrhnuté s precíznosťou a vytvorené pre výkon, sú nevyhnutnosťou pre každého seriózneho futbalistu. Či už ste profesionálny športovec, alebo len víkendový bojovník, tieto topánky vám poskytnú pohodlie, podporu a obratnosť, ktoré potrebujete, aby ste dominovali na halovom ihrisku.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pre hráčov, ktorí chcú hrať na ihrisku:



- Vynikajúca priľnavosť: Kopačky Joma TOP FLEX 2106 majú špecializovanú gumovú podrážku, ktorá poskytuje výnimočnú priľnavosť na halových povrchoch. Budete môcť robiť rýchle otočky, ľahko zrýchľovať a udržiavať úplnú kontrolu nad loptou.

- Zvýšená odolnosť: Táto obuv je vyrobená z vysokokvalitných materiálov a je konštruovaná tak, aby vydržala náročné požiadavky halového futbalu. Zosilnená špička a robustná konštrukcia zaručujú, že vydržia sezónu za sezónou, zápas za zápasom.

- Optimálne pohodlie: Rozlúčte sa s nepohodlím a pľuzgiermi. Kopačky Joma TOP FLEX 2106 sú vybavené polstrovanou stielkou, ktorá poskytuje vynikajúcu podporu a tlmenie nárazov. Budete môcť hrať celé hodiny bez akejkoľvek bolesti alebo nepohodlia.

- Ľahká konštrukcia: Táto obuv je navrhnutá tak, aby bola ľahká, čo vám umožní rýchly a bezproblémový pohyb na kurte. Priedušný zvršok zabezpečuje správne vetranie, vďaka čomu zostanú vaše nohy v chlade a suchu aj počas intenzívnych zápasov.

- Štýlový dizajn: Vďaka elegantnému a modernému dizajnu sú tenisky Joma TOP FLEX 2106 nielen vysoko výkonné, ale aj estetické. Keď vstúpite na kurt, budete vyzerať a cítiť sa sebaisto, pripravení predviesť svoje schopnosti.

Technické údaje o výrobku:



- Materiál: Materiál: zvršok zo syntetickej kože pre odolnosť a flexibilitu
- Gumová podrážka pre vynikajúcu priľnavosť na halových povrchoch
- Odpružená stielka pre optimálne pohodlie a tlmenie nárazov
- Ľahká konštrukcia pre obratnosť a rýchlosť
- Zapínanie na šnúrky pre bezpečné uchytenie

Predstavte si produkt:



Zavrite oči a predstavte si seba na halovom futbalovom ihrisku. Zvuk povzbudzujúcich fanúšikov napĺňa vzduch, keď bez námahy driblujete s loptou a bleskovou rýchlosťou sa kĺžete okolo obrancov. Pri každom dotyku cítite presnosť a kontrolu, ktorú vám poskytujú kopačky Sálovky Joma TOP FLEX 2106. Vaše nohy sú ľahké a obratné, čo vám umožňuje vykonávať rýchle otočky a výbušné strely. Sebavedomie vyžaruje zvnútra, keď dominujete hre a nechávate súperov v úžase pred vašimi schopnosťami. Toto nie je len obuv, ale zmena hry, ktorá pozdvihne váš výkon do nových výšin.

Výhody produktu pre zákazníka:



- Zvýšený výkon: Topánky Joma TOP FLEX 2106 sú navrhnuté tak, aby optimalizovali váš výkon na halovom futbalovom ihrisku. Vďaka ich vynikajúcej priľnavosti, odolnosti a pohodliu budete môcť podávať čo najlepšie výkony a zatieniť svojich súperov.

- Prevencia zranení: Polstrovaná stielka a podporná konštrukcia týchto topánok pomáhajú minimalizovať riziko zranení, ako sú napríklad podvrtnutia alebo pľuzgiere. Môžete sa sústrediť na hru bez obáv, že vás bude brzdiť nepohodlie alebo bolesť.

- Univerzálnosť: Táto obuv nie je obmedzená len na halový futbal. Dajú sa použiť na rôzne halové športy, napríklad na futsal alebo hádzanú. Vďaka ich výnimočným výkonnostným vlastnostiam budete excelovať v akomkoľvek halovom športovom úsilí.

- Dlhodobá investícia: Kopačky Joma TOP FLEX 2106 sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ktoré vydržia. Nebudete musieť obuv neustále vymieňať, čo vám z dlhodobého hľadiska ušetrí peniaze.

- Štýl a istota: Elegantný dizajn týchto topánok vám zaručí, že budete nielen podávať čo najlepšie výkony, ale budete pri tom aj dobre vyzerať. Topánky Joma TOP FLEX 2106 vám zvýšia sebavedomie a dajú vám vyniknúť na kurte.rt.

Výrobok je vhodný pre:



- profesionálnych futbalistov
- Amatérskych futbalových nadšencov
- Športovcov halových športov
- Všetkých, ktorí hľadajú vysoko výkonnú halovú futbalovú obuv

5 dôvodov, prečo si kúpiť kopačky Joma TOP FLEX 2106:
- Vynikajúca priľnavosť pre výnimočnú kontrolu a obratnosť
- Zvýšená odolnosť pre dlhotrvajúci výkon
- Optimálne pohodlie pre hru bez bolesti
- Ľahká konštrukcia pre ľahký pohyb na ihrisku
- Štýlový a moderný dizajn pre sebavedomie a štýl

TOPW2106IN
1 ks

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product