• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Halovky Joma Dribling 2002 White-Royal
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Halovky Joma Dribling 2002 White-Royal

  • 44,5
37,22 € (s DPH) 39,18 € -5% 31,02 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 35,26 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu:


Joma Dribling 2002 White-Royal Indoor Soccer Cleats sú ideálnou voľbou pre futbalových nadšencov, ktorí chcú zlepšiť svoju hru. Tieto kopačky sú navrhnuté precízne a štýlovo a ponúkajú vynikajúci výkon a pohodlie na ihrisku. Vďaka elegantnému farebnému prevedeniu v bielej a krídlovej modrej farbe sú tieto kopačky nielen funkčné, ale aj tak estetické.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pre všetkých, ktorí chcú hrať na ihrisku, ale aj pre všetkých ostatných:


- Ľahká konštrukcia: Halové kopačky Joma Dribling 2002 White-Royal sú vyrobené z ľahkých materiálov, ktoré vám umožnia rýchly a bezproblémový pohyb na ihrisku.
- Lepšia priľnavosť: Gumový podklad týchto kopačiek poskytuje vynikajúcu trakciu a zabezpečuje stabilitu a kontrolu počas rýchlych obratov a svižných pohybov.
- Priedušná konštrukcia: Vďaka strategicky umiestneným vetracím otvorom udrží táto obuv vaše nohy v chlade a suchu aj počas intenzívneho cvičenia.
- Polstrovaná stielka: Pohodlná stielka poskytuje optimálnu oporu pre vaše nohy a znižuje riziko nepohodlia alebo únavy počas dlhšej hry.
- Odolná konštrukcia: tieto futbalové topánky sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov a sú skonštruované tak, aby vydržali nároky intenzívnej hry, čo zaručuje dlhodobý výkon.

Technické údaje o výrobku: Vhodné pre deti od 3 rokov:


- Materiál: Materiál: Materiál, z ktorého sú vyrobené kopačky: Materiál: Syntetický zvršok s gumovým podkladom
- Zapínanie: Šnúrka
- Farba:
Dostupné veľkosti: 7, 8, 9, 10, 11, 12
- Vhodné pre: Futbal

Predstavte si produkt:


Predstavte si, že dominujete na futbalovom ihrisku s halovými kopačkami Joma Dribling 2002 White-Royal. Keď si zašnurujete tieto elegantné a štýlové topánky, pocítite príval sebavedomia a vzrušenia. Ľahká konštrukcia a vylepšená priľnavosť vám umožnia bez námahy manévrovať okolo protivníkov a nechať ich pod kontrolou vašich schopností. Priedušná konštrukcia udrží vaše nohy v pohodlí a sviežosti, čo vám umožní sústrediť sa na hru. Pri každom kope pocítite odpruženú medzipodrážku, ktorá podopiera vaše chodidlá, zabezpečuje maximálne pohodlie a znižuje riziko zranenia. Tieto topánky nie sú len obuvou, sú symbolom vášho odhodlania a oddanosti športu.

Výhody výrobku pre lyžiara:


- Vylepšený výkon: Halové kopačky Joma Dribling 2002 White-Royal sú navrhnuté tak, aby optimalizovali výkon pri vetre na halovom futbalovom ihrisku a poskytli vám výhodu nad súpermi.
- Pohodlné nosenie: Polstrovaná medzipodrážka a priedušný dizajn zabezpečia, že vaše nohy zostanú pohodlné a podporované počas celej hry, čo vám umožní sústrediť sa na svoje zručnosti.
- Odolnosť: Táto obuv je skonštruovaná tak, aby vydržala náročné podmienky intenzívnej hry a poskytovala dlhotrvajúci výkon, ktorý vás nesklame.
- Štýlový dizajn: vďaka elegantnej farebnej schéme v bielej a okrídlenej modrej farbe tieto výkonnostné futbalové topánky nielenže zlepšujú víťazný výkon, ale sú také príjemné na dotyk.
- Všestrannosť: Tieto kopačky sú vhodné na halový futbal, ale možno ich použiť aj na iné halové športové aktivity, takže sú všestranným doplnkom vašej zbierky športovej obuvi.

Výrobok je vhodný pre: - futbalové kopačky, ktoré sa dajú hrať na ihrisku:


- Futbalistov, ktorí hľadajú vysoko výkonnú obuv
- Športovcov, ktorí hľadajú pohodlie a podporu počas halových športových aktivít
- Futbalových nadšencov, ktorí oceňujú funkčnosť aj štýl svojho vybavenia

Päť dôvodov, prečo si zaobstarať halové kopačky Joma Dribling 2002 White-Royal:
- Výkonnosť obuvi: Tieto kopačky sú navrhnuté tak, aby zlepšili váš výkon na futbalovom ihrisku a poskytli vám konkurenčnú výhodu.
- Pohodlné a podporné: Polstrovaný štít a priedušný dizajn zabezpečujúOptimálne pohodlie a podpora počas celej hry.
- Dlhodobá odolnosť: Tieto topánky sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov a sú navrhnuté tak, aby vydržali intenzívnu hru a poskytovali dlhodobú odolnosť.
- Štýlový dizajn: Elegantná biela a kráľovská modrá farba dodá vášmu športovému vybaveniu nádych štýlu.
- Všestranné použitie: Okrem hrania futbalu sa tieto topánky dajú použiť na rôzne iné halové športové aktivity, čo z nich robí univerzálnu voľbu.

DRIS.2002.IN
1 ks

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product