• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Podpery riadidiel Trizand Push Up
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Podpery riadidiel Trizand Push Up

15,93 € (s DPH) 13,28 € (bez DPH)
check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Získajte silu a definíciu s podperami Trizand Push Up Crank Supports


Popis produktu: Stojan na tričká s opierkou na ruky:


Trizand Push Up Handlebar Supports sú inovatívnym a účinným nástrojom na tréning hornej časti tela. Tieto podpery sú navrhnuté tak, aby vám pomohli získať maximálnu silu a definíciu pri tréningu klikov. Sú vyrobené z odolného materiálu, ktorý je pohodlný a zároveň pevný a poskytuje stabilnú oporu pri tréningu. S ich pomocou môžete posilniť svaly paží, ramien, hrudníka a chrbta a získať atletickú postavu, o ktorej ste vždy snívali.

Vlastnosti výrobku: - Vhodné na cvičenie, ktoré je v súlade s požiadavkami na bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci:


- Odolné a pohodlné materiály: Trizand Push Up Crank Supports sú vyrobené z vysokokvalitného materiálu, ktorý je odolný voči opotrebovaniu a zároveň sa pohodlne používa.
- Stabilná opora: Vďaka ergonomickému dizajnu a pevnej konštrukcii poskytujú Trizand Push Up Crank Supports stabilnú oporu pri cvičení a minimalizujú riziko zranenia.
- Všestranné použitie: Tieto podpery sú vhodné pre všetky úrovne cvičenia a možno ich používať nielen na kliky, ale aj na mnohé iné cviky, ako sú diamantové kliky, široké kliky alebo sedy - lehy.
- Prenosné a ľahko skladovateľné: Podpery na kliky Trizand Push Up sú ľahké a ľahko prenosné, takže ich môžete používať kdekoľvek a kedykoľvek. Navyše sa dajú ľahko zložiť a uskladniť v malom priestore.

Predstavte si výrobok:


Predstavte si, že môžete trénovať svaly hornej časti tela a dosiahnuť tak neuveriteľnú silu a definíciu. S opierkami na riadidlá Trizand Push Up je to možné. Stačí ich položiť na zem, položiť ruky na opierky a začať cvičiť. Pocítite, ako vaše svaly pracujú a posilňujú sa. Každý opakovaný pohyb vás priblíži k vášmu cieľu - krásnej a silnej postave. S posilňovacími opierkami Trizand Push Up dosiahnete maximálny výkon a výsledky, o ktorých ste vždy snívali.

Výhody produktu: - Vhodné pre mužov a ženy, ktorí sa chcú venovať cvičeniu s posilňovačom:


- Posilňovanie hornej časti tela: Trizand Push Up opierky na riadidlá sú skvelým nástrojom na posilnenie svalov rúk, ramien, hrudníka a chrbta. Pomôžu vám získať silu a definíciu, ktorú ste vždy chceli.
- Jednoduché používanie. Sú vhodné pre všetky úrovne cvičenia a môžete ich používať kdekoľvek a kedykoľvek.
- Pohodlný a stabilný dizajn: Trizand Push Up Handlebar Supports sú vyrobené z pohodlných a odolných materiálov, ktoré poskytujú stabilnú oporu pri cvičení. Vďaka ergonomickému dizajnu minimalizujú riziko zranenia.
- Všestranné použitie: Tieto opierky možno používať nielen na kliky, ale aj na mnohé iné cvičenia, čo vám umožní rozšíriť tréningový program a dosiahnuť rôzne ciele.

Výrobok je vhodný na: - cvičenie na brušných svaloch - cvičenie na brušných svaloch - cvičenie na brušných svaloch - cvičenie na brušných svaloch:


- Muži a ženy všetkých vekových kategórií, ktorí chcú posilniť svaly hornej časti tela a získať silu a definíciu.
- Športovci, ktorí chcú zlepšiť svoje výkony v športoch, ako je gymnastika, vzpieranie, bojové športy alebo plávanie.
- Jednotlivcov, ktorí chcú schudnúť a vyformovať si telo, pretože cvičenie s opierkami na kliky Trizand Push Up spaľuje kalórie a posilňuje svaly.
- Začiatočníkov, ktorí chcú začať robiť kliky a potrebujú stabilnú oporu pre správnu techniku.

S opierkami na tlaky Trizand Push Up získate nástroj, ktorý vám pomôže dosiahnuť vaše tréningové ciele. Získate silu, definíciu a postavu, ktorú ste vždy chceli mať. Pridajte tieto podpery do svojho tréningového programu a uvidíte, aký rozdiel prinesú. Nečakajte a začnite trénovať s kliky Trizand Push Up ešte dnes!

ŠPECIÁLNEFIKCIA

  • Materiál: nylon + guma + kov
  • Čierna farba
  • Maximálna nosnosť: 200 kg
  • Celková dĺžka: 70 cm
  • Dĺžka bez rukovätí: 60 cm
  • Rozmery hrotu (dĺžka/šírka): 5 / 6,5 cm
  • hmotnosť: 725 g
00014201
4 položky
5902802920478

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product