• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Penny board Meteor Multicolor Flowers biely
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Penny board Meteor Multicolor Flowers biely

30,60 € (s DPH) 25,50 € (bez DPH)
check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu Penny board Meteor Multicolor Flowers white:

Predstavujeme Penny board Meteor Multicolor Flowers white, žiarivý a pútavý skateboard, ktorý spája štýl a funkčnosť. Tento skateboard je ideálny pre jazdcov všetkých úrovní zručností a vekových kategórií a poskytuje vzrušujúci a plynulý zážitok z jazdy.

Vlastnosti produktu: - Vhodný pre všetkých, ktorí chcú jazdiť na skateboarde:

  • Odolná konštrukcia: Táto doska Penny, vyrobená z vysokokvalitných materiálov, zaručuje dlhodobý výkon a odoláva náročnému každodennému používaniu.
  • Štýlový dizajn: Biely vzor Multicolor Flowers dodáva doske nádych elegancie a jedinečnosti, vďaka čomu vyniknete z davu.
  • Hladká jazda: Tento skateboard, vybavený prvotriednymi kolieskami a ložiskami, ponúka hladký a bezproblémový sklz, vďaka čomu sa môžete ľahko plaviť.
  • Kompaktný a prenosný: Vďaka kompaktným rozmerom je tento penny board ideálny na dochádzanie do práce alebo cestovanie. Ľahko ho hodíte do batohu a môžete ho nosiť kamkoľvek pôjdete.
  • Jednoduché manévrovanie: Ľahká konštrukcia a citlivé trucky uľahčujú vykonávanie trikov a prechádzanie ostrými zákrutami.

Odporúčania k produktu: Vhodné pre deti od 3 rokov:

Chcete vylepšiť svoje skúsenosti s jazdou na skateboarde? Odporúčame spárovať dosku Penny board Meteor Multicolor Flowers white s nasledujúcim príslušenstvom:

  1. Ochranné vybavenie: Dbajte na svoju bezpečnosť s prilbou, chráničmi kolien a lakťov. Bezpečnosť by mala byť vždy na prvom mieste.
  2. Batoh Penny Board: Prenášajte svoj skateboard bez námahy so špeciálne navrhnutým batohom, ktorý ponúka pohodlné uloženie a jednoduchú prepravu.
  3. Penny Board Tool: Multifunkčné náradie na skateboard, ktoré vám pomôže nastaviť trucky a kolieska a zabezpečí optimálny výkon.
  4. LED svetlá: Dodajte svojej jazde šmrnc a viditeľnosť pomocou farebných LED svetiel, ktoré sa ľahko pripevnia na skateboard.

Zažite radosť z jazdy na skateboarde s doskou Penny board Meteor Multicolor Flowers white. Kúpte si svoj ešte dnes a vydajte sa na vzrušujúce dobrodružstvá!



Plastový Penny board je ideálny na jazdu v meste na preplnených, hrboľatých chodníkoch. Je veľmi ľahká a oveľa menšia ako typické skateboardy, čo umožňuje jednoduché a rýchle zmeny smeru a dokonalý pohyb. Vďaka malým rozmerom a hmotnosti nie je problémom ani prenášanie dosky. Protišmykový povrch zabraňuje skĺznutiu zo skateboardu a polyuretánové kolieska sa dokonale prispôsobia podkladu a absorbujú nárazy.

Parametre:

-78A tvrdosť koliesok

-Rozmery skateboardu 56 x 15 cm

-Rozmery kolies 60 x 45 mm

-Lôžka ABEC-7

-Maximálna hmotnosť používateľa 100 kg

-materiál Plast Hliník

MET22608
14 položky

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product