• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Penny board Meteor Flowers
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Penny board Meteor Flowers

Najnovší model penny boardů Meteor. Ide o reaktiváciu extrémne populárnych vinylových skejtbordov zo sedemdesiatych a osemdesiatych rokov v kombinácii s modernou technológiou. Plavebná doska sa slalomom je ideálny pre jazdu v meste po preplnených nerovných chodníkoch. Je veľmi ľahký a oveľa menšie ako bežné skateboardy, čo umožňuje jednoduchú a rýchlu zmenu smeru a dokonalý pohyb. Vďaka malým rozmerom a hmotnosti nie je nosenie dosky problém.

26,52 € (s DPH) 22,10 € (bez DPH)
check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu Penny board Meteor Flowers:



Predstavujeme Penny board Meteor Flowers, úžasnú kombináciu štýlu a výkonu. Tento skateboard so žiarivým kvetinovým dizajnom je skutočným pútačom pohľadov, ktorý otočí hlavy všade, kam pôjdete. Penny board Meteor Flowers je ideálny pre jazdcov všetkých úrovní zručností a ponúka hladkú a príjemnú jazdu.



Vlastnosti produktu:




  • Odolná konštrukcia: Vyrobená z vysokokvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhotrvajúcu odolnosť.
  • Kompaktná veľkosť: Kompaktná veľkosť tohto pennyboardu uľahčuje jeho prenášanie a skladovanie.
  • Hladká jazda: Vybavený vysokokvalitnými kolieskami a ložiskami pre hladkú a pohodlnú jazdu.
  • Štýlový dizajn: Dizajn Meteor Flowers dodá vášmu skateboardingu farebný nádych a štýl.
  • Jednoduchá ovládateľnosť: Ľahká a citlivá konštrukcia tohto pennyboardu umožňuje ľahkú ovládateľnosť a kontrolu.


Odporúčania týkajúce sa výrobku: Vhodné pre deti od 3 rokov:



Penny board Meteor Flowers je skvelou voľbou, či už ste začiatočník alebo skúsený skateboardista. Vďaka kompaktným rozmerom a hladkej jazde je ideálny na plavbu po meste alebo na prechádzanie preplnenými ulicami. Štýlový dizajn určite urobí dojem na vašich priateľov a vyniknete v dave. Nenechajte si ujsť príležitosť vlastniť tento jedinečný a vzrušujúci skateboard!



Podrobný opis produktu Penny board Meteor Flowers:

Predstavujeme vám Penny board Meteor Flowers, živý a štýlový cruiser skateboard, ktorý posunie vaše jazdné zážitky do nových výšin. Táto pútavá doska má fascinujúci kvetinový dizajn, vďaka ktorému ju musí mať každý, kto chce v uliciach urobiť odvážne vyhlásenie.

Vlastnosti produktu:



    • Odolná konštrukcia: Penny board Meteor Flowers je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, ktoré zaručujú odolnosť a vydržia aj tie najnáročnejšie jazdy.

    • Hladká jazda: Vďaka prémiovým ložiskám Abec-7 a 59 mm kolieskam 83A poskytuje táto doska neuveriteľne hladkú a ľahkú jazdu.

    • Kompaktný a prenosný: Vďaka ľahkej a kompaktnej konštrukcii je penny board Meteor Flowers ideálny pre jazdcov na cestách, ktorí si chcú vziať svoj board kamkoľvek so sebou.

    • Zvýšená stabilita: Široká vrchná časť s vafľami poskytuje vynikajúcu priľnavosť a stabilitu, vďaka čomu sa jazdci všetkých úrovní zručností môžu počas jazdy cítiť sebaisto a bezpečne.

    • Štýlový dizajn.



Odporúčanie produktu: Vhodné pre všetkých, ktorí chcú jazdiť na snowboarde:

Chcete zlepšiť svoje skúsenosti s doskou Meteor Flowers Penny Board? Odporúčame ju skombinovať s naším sortimentom farebných lepiacich pások, aby ste si jazdu ešte viac prispôsobili. Okrem toho zvážte investíciu do súpravy ochranných pomôcok, ako je prilba, chrániče kolien a lakťov, aby ste zaistili svoju bezpečnosť pri užívaní si tohto vzrušujúceho skateboardu.

MET22606
29 položky
Hodnotenie produktu 
Vašek Méňa

Pennyboard Meteor Flowers 2021

Hodnotím produkt kladně, mám už dva pennyboardy a tento je minimálně stejně kvalitní

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product