MUC-OFF E-Bike All Weather Chain Lube 250 ml

MUC-OFF E-Bike All Weather Chain Lube 250 ml

Vysoce vy´konné syntetické řetězové mazivo speciálně navržené pro vysoké točivé momentové zatížení, které je vyvíjeno na řetězy elektrokol
13,36 € (s DPH) 11,13 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní


MUC-OFF E-Bike All Weather Chain Lube 250 ml Naše mazivo na reťaze eBike All Weather Chain Lube je vysokoúčinné syntetické mazivo na reťaze, ktoré je špeciálne navrhnuté pre vysoké momentové zaťaženie reťazí elektrických bicyklov.
Naše jedinečné vodoodpudivé zloženie eliminuje rozstrekovanie maziva a preniká hlboko do článkov reťaze, čím vytvára odolný ochranný povlak, ktorý chráni pred koróziou a opotrebovaním spôsobeným trením kovu o kov. Jedinečná zmes extrémne stlačených prísad zaručuje, že mazivo odolá aj najvýkonnejším reťaziam poháňaným elektromotorom. Zloženie maziva zabezpečuje mazanie na dlhé vzdialenosti, pri jazde na ceste aj v teréne za všetkých poveternostných podmienok, a to aj pri vysokom zaťažení krútiacim momentom. Bezkonkurenčné intervaly mazania vám poskytujú maximálnu ochranu na dlhé trate.








Špecifikácie: - Zloženie maximálne vhodné pre reťaze elektrobicyklov - Na dlhé jazdy, jazdu na ceste aj mimo nej za všetkých poveternostných podmienok - Vysokoúčinné syntetické zloženie na maximálnu ochranu - Integrovaná UV fluorescenčná zložka - Pomáha pri presnej aplikácii na zabezpečenie kompletnej ochrany - Ananásová vôňa Návod na použitie: - Vložte do zásobníka na mazanie:
Najprv reťaz očistite a odmastite. Dôkladne pretrepte obsah a potom naneste mazivo na každý jednotlivý článok reťaze. Opakujte pre maximálnu ochranu. Vyhnite sa kontaktu s brzdami.
30052
10 položky
5037835207729
Velikost
E-bike

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product