• 3% zľava pri platbe prevodom
Vazelína líthiová COYOTE 400ml spray
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vazelína lítiová COYOTE 400ml spray

COYOTE LITHIUM je viacúčelová biela mazací vazelína vhodná pre všetky typy ložísk a mechanizmov pracujúcich pri vysokých zaťaženiach a teplotách.
6,41 € (s DPH) 5,35 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Biela lítiová vazelína je viacúčelová minerálne mazacie vazelína zahustená lítiovým mydlom a obsahujúce prísady poskytujúce odolnosť proti extrémnym tlakom. Je vhodná pre všetky typy ložísk a mechanizmov pracujúcich pri vysokých zaťaženiach a teplotách. Veľmi dobre odoláva vysokým zaťažením, vode a vzdušnej vlhkosti. Poskytuje veľmi dobrú úroveň protikoróznej ochrany v prostrediach s veľmi agresívnymi podmienkami. Zabezpečuje dlho trvajúce mazanie. Po aplikácii nesteká. Obmedzuje trenie zvlášť pri použití kov na kov.

Použitie: Reťaze, pánty, zámky, vysoko zaťažená ložiská, ozubené prevody, posuvné systémy, navijaky, dopravníky, vodné čerpadlá, a mnoho ďalších použití.

Spôsob použitia: Aplikuje zo vzdialenosti 5. - 10. centimeter v závislosti od použitého adaptéra a požadovanému rozptylu. Dodržujte bežné bezpečnostné opatrenia stanovené pre používanie mazív a zaobchádzanie s nimi a používanie sprejov. Vyhnite sa pridávanie nadmerného množstva vazelíny pri primazávanie. Nemiešajte s mazivami majúcimi odlišné vlastnosti.

technické informácie

Vzhľad: biela
ZAHUSŤOVAČ: Lithium
Základný olej: minerálne
NLGI trieda (konzistencia): 2 (polomäkká)
Vymývanie vodou pri 80 °: C 2,5 °%
Rozsah teplôt: -20 ° C - 120 ° C

79645
4 položky
8594005879645

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product