• 3% zľava pri platbe prevodom
Přídavný nosič na třetí  kolo k základnímu nosiči Aroso Main 3
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Prídavný nosič tretieho kolesa pre základný nosič Aroso Main 3

Rozšíření o další pozici pro nosič na tažné zařízení AROSO Main 3
100,71 € (s DPH) 83,93 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní


Prídavný nosič pre tretie alebo štvrté koleso k základnému nosiču Aroso Main - strieborná verzia. Zvyšuje kapacitu základného nosiča o 1 ďalšie koleso. Prídavný nosič sa montuje pomocou držiakov nad svetlá nosiča bicyklov a predlžuje dĺžku nosiča.
Obsahuje uzamykateľné rameno spájajúce rám štvrtého kolesa s nosičom.
Súprava obsahuje všetko potrebné na rýchlu a bezproblémovú inštaláciu.





Maximálna nosnosť celej sady na 4 bicykle s prídavným nosičom je 60 kg. Držiak na montáž na rám sa bez problémov hodí na rámy bicyklov s priemerom 20 - 80 mm. Parametre: Max.








Počet bicyklov: prídavný tretí alebo štvrtý bicykel Materiál: hliník a pozinkovaná oceľ Výroba: EÚ Upevnenie bicyklov: odnímateľné rámové držiaky Maximálna nosnosť: 15 kg Nosnosť: 3,5 kg Odporúčaná rýchlosť: 130 km/h Uzamykanie bicyklov k nosiču: nie Adaptér pre prídavný bicykel: adaptér +1 Schválené na použitie v Českej republike.





Áno Certifikácia: TÜV Šírka nosiča: 108 cm Použitie na elektrobicykloch: neodporúča sa Šírka ráfika: do 3,1 palca Použitie na karbónových rámoch: neodporúča sa Vhodné pre fatbiky: nie
910714
1 ks
9107140000004

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product