• 3% zľava pri platbe prevodom
Držák mobilu MAX1 Superband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Držiak mobilu max1 superband

Držiak nielen mobilného telefónu / svietidla na riadidlá, predstavec
12,09 € (s DPH) 10,08 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Tento pevný, ale ľahký držiak je ideálny pre každého jazdca na bicykli. Poskytuje jednoduché riešenie, ako na bicykel pripevniť prakticky čokoľvek. Do priemeru 7,5 cm !!!

- vhodný pre všetky smartphony s puzdrom alebo bez puzdra (napríklad sa hodí pre iPhone 5, SE, 6, 7, 8, 10 / X, 6 plus, 7, plus, 8 plus, Samsung Galaxy, Samsung Note, Google Pixel 2, Google Pixel 2 XL alebo OnePlus ...)
- ľahko drží malé predmety, ako je ľahká bunda, slnečné okuliare, energetické tyčinky, pumpička, duša, bombička C02, fľaša s vodou, baterka alebo reproduktor bluetooth
- ľahko sa pripevní takmer ku každej časti vášho bicykla, napríklad to funguje skvele na hornej rámovej trubke, predstavci alebo sedlovke pomocou odolných gumových o-krúžkov
- môže byť pripevnený k skrutkám na košík pre fľašu s vodou alebo k samostatnému držiaku na fľašu s vodou

Navyše môžete držiak superband používať na motocykli, golfovom vozíku či kočíka.

Poznámka: Nie je určené pre predmety nad priemerom 3 "(7,5 cm), gumové krúžky sa môžu pri natiahnutí cez tento priemer pretrhnúť. Dbajte na spravnu polohu strán pre priloženie k rámu alebo podkladu. Aj v tomto prípade hrozí pretrhnutie gumových krúžkov.
21833
164 položky
2183300000005
Velikost
držáky

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product

Držiak mobilu max1 superband s príslušenstvom, ktoré si môžete dokúpiť