• 3% zľava pri platbe prevodom
YATE FITNESS SUPER ELASTIC Karimatka 95 tm.šedá/fialová
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

YATE FITNESS SUPER ELASTIC Karimatka 95 tm.šedá/fialová

8,95 € (s DPH) 7,46 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Karimatka ze super-elastického materiálu pro cvičení a rehabilitaci. Pohodlná a příjemná podložka, která netlačí pod zády, kyčlemi a dalšími částmi těla, které jsou při cvičení na zemi namáhány. Díky speciálnímu materiálu, který je více houževnatý a připomíná materiál EVA, karimatka méně klouže po podlaze a při zatížení je více poddajná. Materiál je velice odolný proti poškození a opotřebení. Ideální podložka do domácí posilovny, ale také do tělocvičen a fitness center. 


 


SKLADOVÁNÍ:


Ideální skladování karimatky je v rozmotaném stavu naplocho na rovném podkladu. Pokud je potřeba nechat ji smotanou v obalu, skladujte ji nastojato. Při nedodržení těchto pokynů hrozí vytvoření překladů na karimatce. Jedná se o vzhledovou vadu, která nemá vliv na funkci výrobku. Při reklamaci nebude na takové vady brán zřetel, pokud nevznikly přímo u výrobce.


Parametry

























Materiál:   polyethylen
Barva: fialová/šedá
Tepelný odpor:    2,0
Rozměr: 95 x 61 x 1,4 cm
Hmotnost:   250 g

 


Obecné informace o produktu


Záruční doba 24 měsíců

Výrobce Yate
SC00147
10 položky
8595053903665
Typ
pěnová
Tepelný odpor
2,0

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product