• 3% zľava pri platbe prevodom
Charcoal koło hula-hop (średnica 110cm, waga 1,25kg)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hula-hop koleso na drevené uhlie (priemer 110 cm, hmotnosť 1,25 kg)

32,40 € (s DPH) 27,00 € (bez DPH)
check expedícia do 5 dní
Produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 5 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Originálne Hula Hop Wheel od Jinpoli Korea "Hula - Hoop CHARCOAL" s uhlíkovým magnetom

Údaje:

  • materiál - polyetylén, polystyrén, epoxid, magnet
  • priemer - 110 cm
  • hmotnosť - 1,25 kg
  • sada - 8 segmentov pre veľmi jednoduché pripojenie
  • 64 masážnych loptičiek
  • návod v poľštine v krabici


Cvičenie hula hop je veľmi jednoduché a je skvelým spôsobom, ako si vyformovať telo a zlepšiť kondíciu. Spaľovanie kalórií s týmto kolieskom je oveľa jednoduchšie a efektívnejšie. Tréning s obručou hula hop vás zoštíhľuje, odbúrava tukové tkanivo a zlepšuje prácu vašich čriev.


Návod na použitie: Obsluhujte obruč, ktorá je určená na oblievanie:


Spaľovanie tukov

Hula hop je zariadenie na účinné cvičenie a redukciu zbytočných kilogramov. Špeciálne navrhnuté masážne loptičky stláčajú a masírujú svaly brucha, chrbta, bokov a zadku.

Masážna funkcia

Vzhľadom na silné a priame pôsobenie na svaly brucha a trupu bude väčšina používateľov prvé dva týždne používania po cvičení pociťovať bolesť svalov. Nezabudnite ! Zoštíhľujte a formujte svoj pás postupne, krok za krokom, nie príliš rýchlo. Prístroj je navyše nápomocný pri prevencii zápchy, ale nemá lekárske využitie.

Jednoduchá montáž

Jednoduchý spôsob spojenia segmentov kolies, ľahké rozloženie, ktoré umožňuje pohodlné skladovanie a je nepostrádateľné pri cestovaní.

Čo je to anion ?

Anión je atóm so záporným nábojom. Bežný názov je "záporný ión". Ióny sú kladne alebo záporne nabité molekuly. Vo vzduchu sa vznáša veľa takýchto elektricky nabitých častíc. Najpokojnejšie a najživšie oblasti sveta sú plné miliárd záporných iónov. Vzduch okolo hôr, vodopádov, pláží a lesov sú miesta, kde je úroveň ionizácie v prirodzenej a úplnej rovnováhe. Po búrke sa väčšina z nás cíti veľmi dobre. Je to vďaka záporným iónom, ktoré po daždi prúdia dolu, a my sa cítime plní energie.

Uvoľňovanie iónov: viac ako 1000 aniónov/cm3

Použitie schválené FDA

JPL séria aniónových obručí:

Vylepšené o účinok aniónov sa koleso stalo zariadením na podporu zdravia. Toto inovatívne zariadenie je ideálne pre zaneprázdnených ľudí, ktorí si chcú ľahko a bez komplikácií zacvičiť bez ohľadu na to, kedy a kde.

Zostaňte fit a zdraví vďaka záporným iónom.

Upozornenie pre nových používateľov hula hop kolesa.

Odporúča sa, aby ľudia s vážnymi problémami s chrbticou, bedrami a kolenami pred začatím cvičenia vyhľadali lekársku pomoc. Niektorí používatelia môžu pri prvom použití zariadenia v režime rozšírenej masáže zaznamenať mierne odreniny a modriny na pokožke, preto sa odporúča nosiť vhodný odev, aby sa zabránilo priamemu kontaktu s pokožkou. Ak po dvoch týždňoch používateľ pocíti akékoľvek nepríjemné pocity, je potrebné vyhľadať lekársku pomoc. Masážne loptičky môžu pre dojčatá a deti predstavovať nebezpečenstvo udusenia. V prítomnosti dojčiat a domácich zvierat buďte opatrní a dbajte na to, aby nedošlo k poškodeniu predmetov v domácnosti.

Odporúčame používať neoprénový pás na ochranu pokožky pred odreninami. Okrem toho neoprénový pás zvyšuje telesnú teplotu, čo ďalej zvyšuje spaľovanie kalórií a telesného tuku.

5702
516 položky
5908275404972

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product