• 3% zľava pri platbe prevodom
Power Ring koło hula-hop (średnica 97cm, 0,84kg)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hula-hop koleso Power Ring (priemer 97 cm, 0,84 kg)

14,99 € (s DPH) 12,50 € (bez DPH)
check expedícia do 5 dní
Produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 5 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Pôvodné hula hop koleso od Jinpoli Korea "PowerRing Hula - Hoop"


Údaje:

  • Materiál - Polyetylén (PE)
  • priemer - 97 cm
  • hmotnosť - 0,84 kg
  • sada - 7 segmentov pre veľmi jednoduché pripojenie (4 fialové a 3 biele)
  • rozmery krabice s kolieskom 48 cm x 27 cm x 10 cm


Hlavná mriežka má zabudovaných 56 masážnych loptičiek. Cvičenie hula hop je veľmi jednoduché a je skvelým spôsobom, ako si vytvarovať telo a zlepšiť kondíciu. Spaľovanie kalórií je s týmto kolieskom oveľa jednoduchšie a efektívnejšie.


Návod na použitie:


Spaľovanie tukov

Hula hop je zariadenie na efektívne cvičenie a redukciu zbytočných kilogramov. Špeciálne navrhnuté masážne loptičky stláčajú a masírujú svaly brucha, chrbta, bokov a zadku.

Plní funkciu masáže

Vzhľadom na silné a priame pôsobenie na svaly brucha a trupu väčšina používateľov pociťuje prvé dva týždne používania po cvičení bolesti svalov. Nezabudnite ! Zoštíhľujte a tvarujte svoj pás postupne, krok za krokom, nie príliš rýchlo. Prístroj je navyše nápomocný pri prevencii zápchy, ale nemá lekárske využitie.

Jednoduchá montáž

Jednoduchý spôsob spojenia segmentov kolies, ľahké rozloženie, ktoré umožňuje pohodlné skladovanie a je nepostrádateľné pri cestovaní.

Upozornenie pre nových používateľov hula hop kolesa.

Odporúča sa, aby osoby s vážnymi problémami s chrbticou, bedrami alebo kolenami pred začatím cvičenia vyhľadali lekársku pomoc. Niektorí používatelia môžu pri prvom použití zariadenia v režime rozšírenej masáže zaznamenať mierne odreniny a modriny na pokožke, preto sa odporúča nosiť vhodný odev, aby sa zabránilo priamemu kontaktu s pokožkou. Ak po dvoch týždňoch používateľ pocíti akékoľvek ťažkosti, mal by vyhľadať lekársku pomoc. Masážne loptičky môžu pre dojčatá a deti predstavovať nebezpečenstvo udusenia. V prítomnosti dojčiat a domácich zvierat buďte opatrní a dbajte na to, aby nedošlo k poškodeniu predmetov v domácnosti.

5701
981 položky
5908275405252

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product