• 3% zľava pri platbe prevodom
Wide koło hula-hop (średnica 110cm, waga 1,25kg)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Široké hula-hop koleso (priemer 110 cm, hmotnosť 1,25 kg)

23,94 € (s DPH) 19,95 € (bez DPH)
check expedícia do 5 dní
Produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 5 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Široký HULA HOP (WIDE) od spoločnosti Jinpoli s funkciou dvojitej masáže.

Ak hľadáte nový spôsob cvičenia, toto koleso je skvelý spôsob, ako začať s najmodernejším cvičením súčasnosti. Inovatívne koleso sa otáča okolo celého pása a zároveň poskytuje široký rozsah masáže, vďaka čomu je ideálnym nástrojom pre zaneprázdnených ľudí, ktorí chcú jednoduché a nekomplikované cvičenie bez ohľadu na to, kedy a kde sa nachádzajú. Vo vnútri balenia sa nachádza poľský návod na použitie.

Technické údaje:

  • Materiál - polystyrén, polyetylén,
  • Priemer - 110 cm,
  • Hmotnosť - 1,25 kg,
  • Montážna súprava - 8 segmentov (4 modré, 4 ružové), 64 masážnych loptičiek,
  • Farba: modro-ružová,

SMJ Sport je výhradným dovozcom hula hopov JINPOLI

Informácie pre používateľov:

-Spaľovanie tukov

Hula hop je zariadenie, ktoré pomáha efektívne zhodiť nepotrebné kilogramy. Špeciálne navrhnuté masážne loptičky vyvíjajú počas cvičenia tlak na svaly brucha, chrbta, bokov a zadku.

-Masážny účinok

Vďaka silnému tlaku pôsobiacemu priamo na brušné svaly a svaly celého tela väčšina používateľov po dvoch týždňoch cvičenia pocíti miernu bolesť. Nezabúdajte, že centimetrov z pása sa zbavíte postupne.

Snažte sa necvičiť príliš intenzívne.

-Jednoduchá montáž

Jednoduché upevnenie v kolese umožňuje rýchlu montáž a demontáž. Hula hop je ideálny na skladovanie a veľmi pohodlný na cestovanie. 64 masážnych loptičiek uľahčuje efektívne cvičenie.

Fenomenálny hula hop je 3-krát ťažší, väčší a robustnejší ako kolieska, ktoré ste doteraz videli.

Vyrobené v Kórei spoločnosťou Waryon Industries Co. LTD.

Upozornenie pre nových používateľov kolieska Hula Hop:

Odporúča sa, aby osoby s vážnymi problémami s chrbticou, bedrami a kolenami pred cvičením vyhľadali lekársku pomoc. Niektorí používatelia môžu pri prvom použití stroja v režime rozšírenej masáže zaznamenať mierne odreniny a modriny na pokožke, preto sa odporúča nosiť vhodný odev, aby sa zabránilo priamemu kontaktu s pokožkou. Ak po dvoch týždňoch používateľ pocíti akékoľvek ťažkosti, mal by vyhľadať lekársku pomoc. Masážne loptičky môžu predstavovať nebezpečenstvo zadusenia pre dojčatá a deti. V prítomnosti dojčiat a domácich zvierat buďte opatrní a dbajte na to, aby ste nepoškodili predmety v domácnosti.

Po nasadení netlačte ani neťahajte príliš silno za spojené časti, pretože by sa mohlo poškodiť celé koleso.

5696
1408 položky
5908275404965

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product