• 3% zľava pri platbe prevodom
SUPERSIZE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

Florbalová palica FAT PIPE SUPERSIZE

  • 107 cm (vč. čepele 117 cm)
  • levá
  • pravá
111,50 € (s DPH) 92,92 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

FAT PIPE SUPERSIZE: Najlepšia voľba pre tých, ktorí chcú svoju hru posunúť na vyššiu úroveň



Popis produktu: Vhodný pre hráčov, ktorí sa snažia o zvýšenie výkonu:


Florbalová hokejka FAT PIPE SUPERSIZE je synonymom kvality, výkonu a inovácie. Táto hokejka je vyrobená zo špeciálne vybraných materiálov, ktoré zabezpečujú maximálny výkon, presnosť a kontrolu nad loptičkou. Je navrhnutá tak, aby sa stala vaším najlepším spoločníkom na ihrisku a pomohla vám dosiahnuť najlepší výkon.

Vlastnosti výrobku: - Vhodné pre hráčov s loptičkou, ktorí chcú hrať s loptičkou, ktorá je určená pre hráčov s loptičkou:


- Technológia Supersize: Špeciálna konštrukcia palice zväčšuje veľkosť rámu, vďaka čomu máte väčšiu kontrolu nad loptičkou a zlepšujete svoje presné prihrávky a strely.
- Mimoriadne odolné materiály: Hokejka je vyrobená z odolných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a odolnosť proti opotrebovaniu. Môžete sa spoľahnúť, že vám táto palica vydrží dlhé hodiny na ihrisku.
- Ergonomický dizajn. Ten zaručuje, že sa vám palica bude pohodlne držať v ruke a umožní vám vykonávať plynulé a presné pohyby.

Predstavte si produkt:


Predstavte si, že stojíte na ihrisku s novou florbalovou palicou FAT PIPE SUPERSIZE. Pocíťte, ako sa palica dokonale prispôsobí vašej ruke a ako sa vo vás prebudí pocit istoty a sily. Vaše prihrávky sú presné a rýchle, vaše strely sú prudké a nezastaviteľné. S touto hokejkou sa stanete neprehliadnuteľnou silou na ihrisku a svojimi schopnosťami ohromíte súperov.

Výhody produktu: Vhodné pre hráčov s hokejkou, ktorí majú radi loptu:


- Zvýšená kontrola: Vďaka technológii Supersize získate väčšiu kontrolu nad loptou a zlepšíte svoje prihrávky a streľbu.
- Odolnosť: Vhodné pre hráčov s loptou, ktorí si ju chcú zahrať.
- Pohodlie a ergonómia.

Výrobok je vhodný pre:


Florbalová hokejka FAT PIPE SUPERSIZE je ideálnou voľbou pre všetkých hráčov florbalu, ktorí chcú zlepšiť svoju hru a dosiahnuť najlepší výkon. Či už ste začiatočník, stredne pokročilý alebo profesionálny hráč, táto hokejka vám pomôže dosiahnuť vaše ciele na ihrisku.

Vyberte si florbalovú hokejku FAT PIPE SUPERSIZE a získajte najlepší nástroj na zlepšenie svojej hry. Svojimi schopnosťami ohromíte súperov a dosiahnete úspech, o ktorom ste vždy snívali. Nečakajte a začnite hrať s najlepšou hokejkou na trhu ešte dnes!
722723-107L-R
10 položky
6418712024100
Materiál hole
Kompozit
Tvrdost hole
23
Délka hole
107
Omotávka
Sticky
Tvar rukojeti
Kulatý
Typ shaftu
Rovný
Čepel
PWR
Tvar shaftu
Kulatý
Tvrdost čepele
PE - středně tvrdá

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product