• 3% zľava pri platbe prevodom
FP CONCEPT 31 WE JAB LTD.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

Florbalová tyč FAT PIPE FP CONCEPT 31 WE JAB LTD.

  • 87 cm (vč. čepele 97 cm)
  • 92 cm (vč. čepele 102 cm)
  • levá
  • pravá
52,01 € (s DPH) 43,34 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Florbalová hokejka FAT PIPE FP CONCEPT 31 WE JAB LTD - vstúpte do sveta profesionálneho florbalu



Popis produktu: Vychutnajte si florbalovú loptu, ktorá je určená na florbalové zápasy:


Florbalová hokejka FAT PIPE FP CONCEPT 31 WE JAB LTD je synonymom dokonalosti, inovácie a výkonu. Táto hokejka je vytvorená s dôrazom na každý detail a je určená pre tých, ktorí chcú vo svojom športe vyniknúť. Vďaka špičkovému dizajnu, technológiám a materiálom je táto hokejka presne to, čo potrebujete na dosiahnutie najlepších výsledkov.

Vlastnosti produktu: - Hokejka je vhodná na použitie v rôznych oblastiach, ako sú napríklad: - Hokejka na hranie, - Hokejka na hranie:


Florbalová hokejka FAT PIPE FP CONCEPT 31 WE JAB LTD je vyrobená z ľahkého a odolného materiálu, ktorý zaručuje maximálnu citlivosť a presnosť počas hry. Hokejka je navrhnutá tak, aby minimalizovala vibrácie a maximalizovala kontrolu nad loptičkou. Vďaka ergonomickej rukoväti a vyváženému dizajnu sa s hokejkou ľahko manipuluje a zaručuje pohodlný a presný odpal.

Predstavte si tento produkt:


Predstavte si seba na ihrisku, pripraveného vydať zo seba to najlepšie. S florbalovou hokejkou FAT PIPE FP CONCEPT 31 WE JAB LTD v ruke budete absolútnym majstrom hry. Jej precízny dizajn, elegantná čierna farba a jedinečný vzhľad vám dodajú sebavedomie a osobitý štýl. Pri každej strele pocítite silu a kontrolu, ktoré vám umožnia dosiahnuť vo florbale nové výšky.

Výhody produktu: - Vhodné pre hráčov, ktorí chcú hrať s loptičkou:


- Špičková kvalita a precízne spracovanie
- Ľahká a odolná konštrukcia pre maximálny výkon
- Ergonomicky tvarovaná rukoväť pre pohodlné držanie
- Minimalizuje vibrácie a zvyšuje kontrolu nad loptičkou
- Jedinečný dizajn, ktorý vás odlíši od ostatných hráčov

Výrobok je vhodný pre:


Florbalová palica FAT PIPE FP CONCEPT 31 WE JAB LTD je ideálnou voľbou pre všetkých florbalových nadšencov, ktorí sa snažia o dokonalosť a jedinečnosť. Či už ste začiatočník alebo skúsený hráč, táto hokejka vám poskytne všetky nástroje, ktoré potrebujete na dosiahnutie najlepších výkonov. Pripravte sa na nekompromisný zážitok a staňte sa šampiónom florbalového ihriska s touto výnimočnou hokejkou.

Keď si kúpite florbalovú hokejku FAT PIPE FP CONCEPT 31 WE JAB LTD, získate nielen špičkovú kvalitu a výkon, ale vstúpite aj do sveta profesionálneho florbalu, kde je každý úder cestou k úspechu. Objednajte si túto hokejku ešte dnes a začnite písať svoj vlastný príbeh na ihrisku.
721726-87L
6 položky
6418712018376
Materiál hole
Kompozit
Tvrdost hole
31
Délka hole
77
Omotávka
WTB
Tvar rukojeti
Kulatý
Typ shaftu
Rovný
Čepel
JAB
Tvar shaftu
Kulatý

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product