• 3% zľava pri platbe prevodom
Zdravá lahev 1,0 l  BIKE 2K19 oranžová
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zdravá fľaša 1,0 l BIKE 2K19 oranžová

12,91 € (s DPH) 10,76 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Zdravá fľaša je vyrobená z materiálu špeciálne vyvinutého pre lekárske a farmaceutické účely.

Tento materiál (polypropylén) sa využíva napr. Pri nitrotělních aplikáciách u pacientov, na jednotkách intenzívnej starostlivosti a všade tam, kde sú kladené najvyššie nároky na ochranu a bezpečnosť ľudského zdravia.
bez ftalátov, zmäkčovadiel, BPA, BPS

Zdravá lahev® je fľaša bez obsahu týchto toxických látok, ktoré sa uvoľňujú napr. Z iných často dovážaných plastových fliaš. Pozorne vyberajte, chránite tým zdravie svoje a vašich najbližších.
bez zápachov a plesní

Zdravá lahev® nepojímá pachy a netvoria sa v nej plesne. Je ľahké udržiavať ju stále hygienicky čistú. Jej použitie je možné pre všetky typy nápojov bez obmedzenia - nápoje až do 100 ° C, ľadové nápoje alebo sýtené. U sýtených nápojov odporúčame otočiť zátku do pozície "CLOSE", aby sa zátka tlakom sama riadne neuvoľňovala.
spĺňa najnovšie požiadavky na zdravotnú nezávadnosť výrobkov určených pre styk s potravinami v rámci platnej legislatívy

Pri jej výrobe nie sú používané látky zaťažujúce životné prostredie. Vyrobené v Českej republike.
23091
6 položky
2309100000001

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product