• 3% zľava pri platbe prevodom
RENTAL TIGHT GIRL krasokomplet
zoom_out_map

RENTAL TIGHT GIRL krasokomplet

  • 31
30,60 € (s DPH) 25,50 € (bez DPH)
check skladom
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Špeciálne vyvinutý model dievčenských korčúľ RENTAL TIGHT GIRL je určený pre požičovne. Korčule Rental TIGHT lady sú vystužené tak, aby zniesli zaťaženie začínajúcich korčuliarov a časté využitie. Špeciálny rezistentný PVC (EX 32D) je odolné voči absorpcii vody a oteru, zachovávajúci si húževnatosť do teploty -25 st. C a výborne kopírujúci skelet topánky. Korčule je vystužená na špičke gumovým materiálom pre zvýšenie odolnosti a predĺženie životnosti korčule. Označenie veľkosti na päte uľahčuje manipuláciu a urýchľuje prácu personálu v požičovniach!

Vnútorný materiál CAMBRA brushed nylon typ unit fine má vysokú odolnosť proti oderu a dobre saje vlhkosť. Veľmi pevná výstuha topánky po celom obvode, dva páry spevnených háčikov na šnúrky, zvýšená pevnosť spojenie podošvy a zvršku skrutky a klince a špeciálne termo technológií - to všetko robí z tejto korčule veľmi dobrého pomocníka pre začínajúcich korčuliarov a podstatne predlžuje životnosť korčule pri častom použití a rozdielnom zaťažení rôznymi užívateľmi.! Anatomická bandáž s pamäťou CLEERON 013S a CLEERON MEMORY v dvoch vrstvách je pohodlná a má výborné term izolačné vlastnosti. Jazyk má anatomickú 3D konštrukciu s vnútornou polstrací a je opäť vyrobený zo špeciálneho resistentního PVC - (light-flexi 3D) Korčule je osadená klasickou zváranou Kraso korčúľ z nerezovej ocele.

Veľkosť: 28 - 33

Dĺžka vnútornej vložky:

veľ .: 28 - 17,5 cm

veľ .: 29 - 18,0 cm

veľ .: 30 - 18,5 cm

veľ .: 31 - 19,5 cm

veľ .: 32 - 20,5 cm

veľ .: 33 - 21,0 cm

13000016203_7_1
10 položky
8592678054888
Doporučené použití
Brusle určeny do půjčoven bruslí pro začínající i pokročilé bruslaře
Vnitřní materiál
CAMBRA brushed nylon typ unit fine
Systém zapínání
Tkaničky
Maximální zatížení [kg]
60
Stupeň únosnosti sportovního zatížení
2
Počet v kartonu
6
Vnější materiál
Speciální resistentní PVC (EX 32D) odolné vůči absorpci vody a otěru, zachovávající si houževnatost do teploty -250C, výborně kopírující skelet boty. Technický, fine-micro nylon. Vyztužen na špičce gumovým materiálem pro zvýšení odolnosti a prodloužení ži
Nůž
TEMPISH 7000 tepelně upravená ocel, nerezová-ušlechtilá, HCR 53-54
Konstrukce
Zvýšená výztuha boty po celém obvodu, dva páry zpevněných háčků na tkaničky, zvýšená pevnost spojení podešve a svršku vruty a hřeby a speciální termo technologií !

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product