• 3% zľava pri platbe prevodom
čistič řetězu MUC-OFF Chain Cleaner 400 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

čistič reťaze MUC-OFF Chain Cleaner 400 ml

Muc-Off High Performance Chain Cleaner bol špeciálne vyvinutý na účely rýchleho odstránenie hrubej špiny, tukov a olejov nielen z reťaze bicyklov.
12,50 € (s DPH) 10,42 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Muc-Off High Performance Chain Cleaner 400ml

- plne biologicky odbúrateľný
- vodou rozpustný
- bezpečný pri použití na carbon
- preniká špinou a tuky rýchlo a účinne
- odstraňuje aj tú najtuhšej špinu vrátane vode odolných mazív a olejov zanechávajúcich voskovú vrstvu
- jedinečné zloženie odstraňuje oleje, mazivá, mazut a zanecháva reťaz absolútne čistý
- použiteľný na všetky reťaze vrátane všetkých typov s gumovými tesniacimi krúžkami

Muc-Off High Performance Chain Cleaner bol špeciálne vyvinutý na účely rýchleho odstránenie hrubej špiny, tukov a olejov nielen z reťaze bicyklov a motocyklov, ale je použiteľný aj pre všetky druhy doteraz existujúcich hnacích reťazí.
Unikátny biologicky odbúrateľná zložka a vylepšené zloženie čističe bezpečne odstraňuje olej, vazelínu alebo hrubú špinu a zanecháva reťaz bez nečistôt. Obsahuje najmodernejšie rozpúšťadlá, ktorá si bez problémov poradí s naozaj veľkými nánosmi nečistôt, mazivá a ich zmesami

aplikácia:
Muc-Off High Performance Chain Cleaner odporúčame pred aplikáciou dôkladne pretrepať a až potom naniesť na znečistené miesta a nechať niekoľko minút pôsobiť. V prípade potreby, najmä pri značnom znečistení, odporúčame pre urýchlenie a zefektívnenie celého procesu použiť vhodný Muc-Off Brush, napr. Muc-Off Claw Brush. Následne všetko dôkladne opláchnite prúdom čistej vody. Reťaz vysušte a utrite čistou handrou.
29992
14 položky
5037835950007

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product