• 3% zľava pri platbe prevodom
NANOPROTECH Super Antirain - ochrana autoskel 30 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NANOPROTECH Super Antirain - ochrana autoskiel 30 ml

čistiaci set na autosklá, moto prilby a ostatné ošetrenie pre ideálnu viditeľnosť
14,91 € (s DPH) 12,43 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Nanoprotech Super Antirain bojuje so zlou viditeľnosťou, nadmernou spotrebou kvapaliny do ostrekovačov a výrazne uľahčuje odstraňovanie námrazy zo skla. Pri jazde nad 60 km / h za zlého počasia takmer odpadá nutnosť použitia stieračov. Vďaka tomu výrazne zvyšuje viditeľnosť, a tým aj bezpečnosť jazdy. Sklo zároveň chráni pred nečistotami, námrazou, i mechanickým opotrebením.

Prípravok Nanoprotech Super Antirain bol vyvinutý s cieľom zlepšiť viditeľnosť pri jazde za zlého počasia, a zároveň chrániť sklo pred nadmerným priľnutím nečistôt. Produkt využívajúci nanotechnológiu vytvára po aplikácii neviditeľný ochranný povlak, ktorý vyhladzuje povrch skla, poskytuje mu hydrofóbne vlastnosti a výrazne obmedzuje jeho špinenie, zahmlievaniu a namŕzaniu.

Ako Nanoprotech Super Antirain funguje?
Náš produkt využíva nanočastice, ktoré po aplikácii dokonale vyhladí povrch skla a zaplní na ňom aj tie najmenšie trhliny a póry. Ošetrený povrch skla sa tak zarovná, a vytvorí sa na ňom nepreniknuteľná nanobariéra. Tá aktívne odpudzuje vodu, a pomáha efektívnejšie odstrániť nečistoty a námrazu. Ochranná vrstva si zachováva svoje vlastnosti po dobu minimálne 3 mesiacov.

Ako Antirain použiť?
Aplikácia prípravku Super Antirain je rýchla a nenáročná. Nie je potrebné žiadne zdĺhavé prípravy povrchu, ani čakanie na kompletnú sformovanie ochrannej vrstvy. K aplikácii nepotrebujete dokonca ani ďalšie pomôcky - všetko potrebné obsahuje balíček sám o sebe. Vždy však aplikujte na čisté a suché sklo!


Ako GNP Super Nano Antirain funguje?

Náš produkt využíva nanočastice, ktoré po aplikácii dokonale vyhladí povrch skla a zaplní na ňom aj tie najmenšie trhliny a póry. Ošetrený povrch skla sa tak zarovná a vytvorí sa na ňom nepreniknuteľná nanobariéra, ktorá aktívne odpudzuje vodu, výrazne obmedzuje namŕzaniu a zachytávaniu nečistôt na skle. Ochranná vrstva si zachováva svoje vlastnosti po dobu 3 mesiacov / 10.000 najazdených km na čelnom skle a na ostatných aj dlhšie. Na rozdiel od ostatných prípravkov, využívajúci nanotechnológiu sa vyznačuje jednoduchou a rýchlou aplikáciou, čím je dosiahnuté ideálnym kompromisom medzi jednoduchosťou aplikácie a výslednú dlhotrvajúci funkcií.
29948
25 položky
8595616501116

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product

NANOPROTECH Super Antirain - ochrana autoskiel 30 ml s príslušenstvom, ktoré si môžete dokúpiť