• 3% zľava pri platbe prevodom
BRANKÁŘSKÝ DRES VOLNÝ ČERNÝ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

TUK POTRUBIA BRANKÁRSKY DRES ZADARMO ČIERNA

  • 150 cm
81,76 € (s DPH) 68,13 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

FAT PIPE GOALKEEPER DRESS FREE BLACK: Najlepšia voľba pre brankárov všetkých úrovní



Popis produktu: Vhodný pre brankárov, ktorí sa rozhodli, že sa stanú brankármi, je tento model vhodný pre brankárov:


Fat Pipe Goalke Jersey Free Black je profesionálne športové oblečenie určené špeciálne pre brankárov. Vďaka inovatívnemu dizajnu a vysokokvalitným materiálom je najlepšou voľbou pre brankárov všetkých úrovní. Tento dres vám poskytne optimálne pohodlie, ochranu a voľnosť pohybu, aby ste mohli na ihrisku dosiahnuť maximálny výkon.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pre brankárov, ktorí sa chcú vyhnúť zraneniam:


- Kvalitné materiály: Tento brankársky dres je vyrobený z vysokokvalitného a priedušného materiálu, ktorý vám zaistí pohodlie pri nosení aj počas najnáročnejších tréningov a zápasov.
- Voľný strih.
- Ochrana: Dres je vybavený špeciálnym polstrovaním v kľúčových oblastiach, ktoré chráni brankára pred nárazmi a zraneniami.
- Štýlový dizajn: čierna farba dresu v kombinácii s moderným dizajnom vytvára sofistikovaný a profesionálny vzhľad.

Predstavte si produkt:


Predstavte si, že ste brankárom svojho tímu. Stojíte na svojom mieste a ste pripravení čeliť útokom súpera. Vaším cieľom je zachytiť každú loptu a udržať svoj tím vpredu. S dresom Fat Pipe Goalkeeper Jersey loose black na sebe sa cítite neprehliadnuteľne. Jeho pohodlný strih a kvalitné materiály vám poskytujú voľnosť pohybu, aby ste mohli rýchlo reagovať na každý strelecký pokus súperovho tímu. Navyše vďaka jeho štýlovému dizajnu budete na ihrisku vyzerať skvele.

Výhody produktu: Vhodný pre všetkých, ktorí chcú hrať na ihrisku:


- Najvyššia kvalita: Fat Pipe je značka, ktorá je známa svojimi vysokými štandardmi kvality. S týmto brankárskym dresom si môžete byť istí, že dostávate to najlepšie možné športové oblečenie.
- Pohodlie a voľnosť: Vďaka voľnému strihu a priedušnému materiálu sa budete cítiť pohodlne aj v tých najnáročnejších situáciách na ihrisku.
- Ochrana.
- Štýlový vzhľad.

Vhodný pre: Vhodný pre ženy, ktoré majú problémy s dýchaním:


Fat Pipe Goalie Jersey Free Black je vhodný pre brankárov všetkých úrovní, od začiatočníkov až po profesionálov. Vďaka svojej kvalite, pohodliu a ochrane je najlepšou voľbou pre každého brankára, ktorý chce na ihrisku dosiahnuť svoj maximálny výkon.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a zaobstarajte si Fat Pipe Goalie Jersey Free Black ešte dnes! S týmto dresom sa stanete neporaziteľnou brankárskou silou na každom ihrisku.
120102-011
1 ks
6418712009701
Velikost
150 cm, XS-XXL

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product