• 3% zľava pri platbe prevodom
Blatníky SKS Speedrocker 28" černé
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Blatníky SKS Speedrocker 28 "čierne

Sada predného a zadného blatníka SKS pre bicykle 28 ", maximálna šírka plášťov 42 mm
56,59 € (s DPH) 47,16 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
SKS SPEEDROCKER je vyvinutý špeciálne pre cyklokrosovom a gravel kolesá, cestovateľské špeciály, a cestné bicykle so širšími plášťami v rozmedzí 32 až 42 mm.

Hrdo vyrobené v Nemecku, Speedrocker ponúka výbornú stabilitu usadenie na najdrsnejších cestách a zároveň poskytuje optimálnu ochranu za všetkých podmienok.


Predný blatník je tvorený spojlerom, ktorý je pred vidlicou a zabraňuje striekanie vody pred cyklistu, a zadnou časťou, ktorá zachytáva striekajúcej vodu a blato od kolesa. Zadný blatník využíva inovatívne vysúvací nástavec pre väčšiu ochranu pri sedlovej trubky a všetko je pevne uchytené na ráme pomocou nového gumového upevňovacieho systému, ktorý sedí na väčšinu rámov, vrátane integrovaných vybranie pre brzdy alebo vedenie kabeláže.


SPEEDROCKER predstavuje nový vzhľad vzpier ESC Vario Safety System. Pevné, ale ľahké, čierne eloxované hliníkové vzpery sú navrhnuté širšie ako obyčajne, pre dostatočný priestor medzi nimi. To dodáva SPEEDROCKERu nielen elegantný celkový vzhľad, ale tiež maximalizuje priestor medzi plášťom a blatníkom.


materiál: tvrdený plast
farba: čierna
max. šírka plášťa: 42 mm
dĺžka predného blatníka: 500 + 210 mm
dĺžka zadného blatníka: 950 mm

Hmotnosť 408 g
28155
37 položky
4002556914912
Velikost
28"

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product