• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Badmintonová raketa Yonex NANOFLARE 001 FEEL, GOLD, 5UG4
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Badmintonová raketa Yonex NANOFLARE 001 FEEL, GOLD, 5UG4

44,60 € (s DPH) 46,95 € -5% 37,17 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 44,60 €

block dočasne vypredané
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu:


Je to špičková bedmintonová raketa navrhnutá tak, aby posunula vašu hru na vyššiu úroveň. Táto raketa, vyrobená s precíznosťou a inováciou, kombinuje špičkovú technológiu s vynikajúcim spracovaním, aby na kurte poskytovala bezkonkurenčný výkon. Či už ste príležitostný hráč alebo skúsený profesionál, táto raketa určite zlepší vaše zručnosti a posunie vašu hru do nových výšin.

Vlastnosti produktu: - Vhodná pre všetkých hráčov, ktorí chcú hrať s raketou:


- Technológia NanoFlare: Raketa Yonex NANOFLARE 001 FEEL je vybavená revolučnou technológiou NanoFlare, ktorá poskytuje výnimočnú kontrolu a rýchlosť. Unikátna konštrukcia rámu rakety umožňuje vyššiu rýchlosť švihu, vďaka čomu môžete rýchlo reagovať na údery súpera a ľahko predvádzať silné údery.

- Ľahká a vyvážená: Táto raketa váži len 5UG4 a je neuveriteľne ľahká, čo umožňuje ľahkú ovládateľnosť a rýchlu reakciu. Vyvážená konštrukcia poskytuje optimálnu kontrolu a stabilitu, čo vám dodá istotu pri vykonávaní presných úderov a kontrole hry.

- Vylepšený cit: NANOFLARE 001 FEEL má špeciálne navrhnutú rukoväť, ktorá poskytuje pohodlné a bezpečné uchopenie . To v kombinácii s vynikajúcimi vlastnosťami rakety tlmiacimi vibrácie zaručuje hladký a príjemný zážitok z hry aj počas intenzívnych rally.

- Odolná konštrukcia. Vysokokvalitné materiály, ktoré zaručujú dlhú životnosť. Pevný rám a shaft sú navrhnuté tak, aby vydržali silné údery a odolali deformácii, čo zaručuje, že sa na túto raketu budete môcť spoľahnúť dlhé roky.

- Pútavý dizajn: Vďaka elegantnej a štýlovej zlatej farbe , NANOFLARE 001 FEEL bude na kurte vynikať. Nielenže podáva výnimočne dobrý výkon, ale aj skvele vyzerá, vďaka čomu vám ju budú závidieť súperi aj spoluhráči.

Technické údaje o produkte:


- Hmotnosť: 5UG4 (približne 78 gramov)
- Veľkosť gripu: G4
- Materiál: Grafit
- Tuhosť shaftu: Stredná
- Vyváženie: Rovnomerné
- Napätie strún: 20-27 lb

Predstavte si produkt:


Keď vstúpite na kurt, pocítite beztiažovosť rakety a dokonalé vyváženie, ktoré ponúka. Pri každom švihu zažijete neuveriteľnú rýchlosť a kontrolu, ktorú poskytuje technológia NanoFlare. Raketa pôsobí ako predĺženie vašej ruky, čo vám umožní vykonávať presné údery bez námahy. Keď dominujete v hre, nemôžete si pomôcť a budete ohromení odolnosťou a spoľahlivosťou rakety, pretože viete, že vydrží aj tie najintenzívnejšie zápasy. A keď oslavujete svoje víťazstvo, nemôžete neobdivovať elegantný zlatý dizajn rakety, ktorý svedčí o vašom výnimočnom vkuse a štýle.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Vylepšený výkon: Pokročilá technológia a ľahká konštrukcia rakety NANOFLARE 001 FEEL vám umožní hrať čo najlepšie, umožňuje rýchlejšie reakcie, silné údery a lepšiu kontrolu loptičky.

- Pohodlný zážitok z hry: Vďaka špeciálne navrhnutej rukoväti a vynikajúcim vlastnostiam tlmenia vibrácií táto raketa zaručuje pohodlný a príjemný zážitok z hry, minimalizuje únavu a maximalizuje váš výkon.

- Dlhá životnosť: Vysokokvalitná konštrukcia tejto rakety zaručuje, že vydrží nároky intenzívnej hry a poskytne vám spoľahlivého a dlhotrvajúceho bedmintonového spoločníka.

- Štýlová a pútavá: Elegantný zlatý dizajn NANOFLARE 001 FEEL nielenže dodá vašej hre nádych elegancie, ale ajvďaka čomu budete na kurte vynikať a zanecháte trvalý dojem na svojich súperoch a spoluhráčoch.

- Vhodná pre všetky úrovne zručností: či už ste začiatočník, ktorý chce zlepšiť svoju hru, alebo skúsený hráč, ktorý hľadá konkurenčnú výhodu, táto raketa je navrhnutá tak, aby vyhovovala všetkým úrovniam zručností, čo z nej robí univerzálnu voľbu pre hráčov všetkých úrovní.

Produkt je vhodný pre:


-
- súťažiacich hráčov, ktorí hľadajú vysokokvalitnú raketu, ktorá vydrží intenzívnu hru a poskytne výnimočnú kontrolu a rýchlosť.
- Nadšencov bedmintonu, ktorí ocenia štýlové a pútavé vybavenie, ktoré odráža ich vášeň pre tento šport.
- Hráčov všetkých úrovní zručností, od začiatočníkov až po profesionálov, ktorí môžu využívať výhody vyspelých technológií a univerzálneho dizajnu rakety NANOFLARE 001 FEEL.
- Každý, kto si na svojom bedmintonovom vybavení cení odolnosť, pohodlie a špičkové spracovanie.

5 dôvodov, prečo si zaobstarať bedmintonovú raketu Yonex NANOFLARE 001 FEEL, GOLD, 5UG4:
1. Bezkonkurenčný výkon: Zažite výnimočnú kontrolu, rýchlosť a silu na kurte vďaka pokročilej technológii NanoFlare.
2. Ľahká a vyvážená: Vychutnajte si ľahkú ovládateľnosť a rýchlu odozvu vďaka ľahkej konštrukcii rakety a vyváženej konštrukcii.
3. Pohodlie a odolnosť : Špeciálne navrhnutá rukoväť a vynikajúce vlastnosti tlmiace vibrácie zabezpečujú pohodlnú hru, zatiaľ čo kvalitná konštrukcia zaručuje dlhú životnosť.
4. Štýlová a pútavá : Vyniknite na kurte vďaka elegantnému a uhladenému zlatému dizajnu, ktorý zvýrazní vaše bedmintonové vybavenie.
5. Univerzálnosť pre všetky úrovne zručností : Či už ste začiatočník alebo profesionálny hráč , NANOFLARE 001 FEEL vyhovuje všetkým úrovniam zručností a poskytuje vám nástroje na zlepšenie vašej hry.

KBNF001F2-54-511
4550468075066
Hodnotenie produktu 
Denisa M

Overený zákazník

Raketa je úžasná ľahký švih dostatočne pružná no je dokonalá.????

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product