• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Badmintonová raketa Yonex ASTROX 99 TOUR, CHERRY SUNBURST, 4UG5
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Badmintonová raketa Yonex ASTROX 99 TOUR, CHERRY SUNBURST, 4UG5

116,06 € (s DPH) 122,16 € -5% 96,71 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 109,95 €

block dočasne vypredané
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Rozvíjajte svoj bedmintonový potenciál s loptou Yonex ASTROX 99 TOUR, CHERRY SUNBURST, 4UG5

Podrobný popis produktu:


Vychutnajte si špičkový výkon v bedmintone s loptou Yonex ASTROX 99 TOUR, CHERRY SUNBURST, 4UG5. Táto profesionálna bedmintonová raketa je navrhnutá tak, aby posunula vašu hru do nových výšin. Táto raketa, vyrobená s precíznosťou a podporená technológiou spearhead, mení hru pre vážnejších hráčov.

Vlastnosti produktu: - Vhodná pre hráčov, ktorí chcú hrať s loptičkou:


- Revolučná raketa ASTROX 99 TOUR: ASTROX 99 TOUR je vrcholom legendárnej série ASTROX od spoločnosti Yonex, vytvorená pre profesionálnych hráčov, ktorí vyžadujú len to najlepšie.
- materiál Nanomesh NEO: Táto raketa je vybavená revolučným materiálom Nanomesh NEO, ktorý zvyšuje silu a odpich. Poskytuje dokonalú rovnováhu medzi pružnosťou a stabilitou, vďaka čomu máte maximálnu kontrolu nad shaftom.
- Rotating Generator System: Inovatívny systém rotačného generátora v rakete ASTROX 99 TOUR optimalizuje rozloženie hmotnosti v celej rakete, čo umožňuje rýchle a silné švihy.
- Vytvorená pre rýchlosť a kontrolu: Široký shaft rakety ASTROX 99 TOUR zlepšuje aerodynamiku a zabezpečuje bleskové švihy. Kontrolná čiapočka poskytuje širšiu úchopovú plochu, čo umožňuje presnejšie údery a lepšiu kontrolu.
- Cherry Sunburst dizajn: vyniknite na kurte vďaka úžasnému dizajnu Cherry Sunburst. Žiarivá farebná schéma dodá vašej bedmintonovej hre štýl a rozmanitosť.

Technické údaje o výrobku:


- Hmotnosť: 4UG5 (80-84 gramov)
- Grip: Stiff
- Hlava: Heavy duty
- Veľkosť gripu: G4
- Omotávka : Struny
- Odporúčané napätie strún: 20-28 lb

Predstavte si produkt:


Zavrite oči a predstavte si, že ste na bedmintonovom kurte a držíte v ruke strunu Yonex ASTROX 99 TOUR, CHERRY SUNBURST, 4UG5. Pocíťte dokonalý úchop rakety, elegantnosť jej dizajnu a silu, ktorú v sebe skrýva. Každým švihom ovládate hru a bez zaváhania rozbíjate sieť okolo súpera. Diváci šalejú, keď vaše údery kĺžu po sieti s presnosťou a rýchlosťou. Toto je raketa, ktorá posunie vaše bedmintonové zručnosti na vyššiu úroveň.

Výhody produktu pre hráča:


- Bezkonkurenčný výkon: Raketa Yonex ASTROX 99 TOUR je navrhnutá tak, aby poskytovala bezkonkurenčný výkon. Jej inovatívny dizajn a pokročilá technológia vám umožní bez námahy vytvárať pôsobivé výpady a silné údery, vďaka ktorým necháte svojich súperov včas za sebou.
- presnosť: S raketou ASTROX 99 TOUR máte nad svojimi údermi úplnú kontrolu. Vyvinuté rozloženie hmotnosti a tenký shaft umožňujú presnejšie umiestnenie a tesnejšie údery, čo vám na ihrisku poskytne konkurenčnú výhodu.
- Vylepšená rýchlosť: S tenkým shaftom ASTROX 99 TOUR vykonáte bleskové švihy. Jeho aerodynamický dizajn znižuje odpor vzduchu, čo vám umožní rýchlo a bez námahy reagovať na pohyby súpera.
- Vynikajúca odolnosť: Model ASTROX 99 TOUR je vyrobený z najkvalitnejších materiálov a s dôkladnou pozornosťou venovanou detailom a je skonštruovaný tak, aby vydržal intenzívnu hru a poskytoval dlhotrvajúci výkon. Je to spoľahlivý spoločník, ktorý vám bude stáť po boku počas nespočetného množstva zápasov.
- štýl a sebavedomie: dizajn Cherry Sunburst modelu ASTROX 99 TOUR dodá vašej hre nádych elegancie. Vyniknite na kurte s raketou, ktorá nielenže podporuje najvšestrannejšie vetry, ale zároveň prináša do bedmintonu jedinečný štýl a vkus.

Produkt je vhodný pre:


Yonex ASTROX 99 TOUR, CHERRY SUNBURST, 4UG5 je ideálnou voľbou pre profesionálnych a pokročilých hráčov bedmintonu, ktorí sa venujú zlepšovaniu svojej hry. Či už sa zúčastňujete na turnaji alebo si užívateAk súťažíte proti hráčom, táto raketa zvýši váš výkon a pomôže vám naplno využiť potenciál na kurte.

5 dôvodov, prečo si kúpiť tento produkt:


-
- Zažite bezkonkurenčnú silu a kontrolu vďaka inovatívnej technológii a dizajnu tejto rakety.
- Vychutnajte si bleskurýchle švihy a presnejšie údery vďaka tenkému shaftu a vynikajúcemu rozloženiu hmotnosti.
- Vyniknite na kurte vďaka úžasnému dizajnu Cherry Sunburst, ktorý ukáže váš štýl a sebavedomie.
- Investujte do odolnej a spoľahlivej rakety, ktorá vás prevedie nespočetnými intenzívnymi švihmi.

KAT99T-45-502
4550468075066

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product