• 3% zľava pri platbe prevodom
Nawilżacz powietrza Remax Watery (niebieski)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zvlhčovač vzduchu Remax (modrý)

21,78 € (s DPH) 18,15 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Zvlhčovač vzduchu Remax (modrý)

Zabezpečte optimálnu úroveň vlhkosti s moderným ultrazvukovým zvlhčovačom vzduchu Remax Watery.Prístroj je vybavený priehľadnou nádržou s objemom 1,6 l, ktorá zabezpečuje dlhodobú prevádzku bez potreby častého dopĺňania vody. Vďaka tomu si môžete užívať čerstvý a zvlhčený vzduch až 12 hodín na jedno nabitie. Vyberte si z 3 prevádzkových režimov, aby ste zvlhčovanie prispôsobili svojim potrebám, a pridajte svoje obľúbené esenciálne oleje, aby ste vo svojej domácnosti vytvorili aromaterapeutickú atmosféru. Zvlhčovač vzduchu Remax Watery navyše funguje aj ako nočné svetlo, ktorého jas si môžete nastaviť v 2 úrovniach a vytvoriť tak vo svojom interiéri príjemnú a relaxačnú atmosféru.

Remax/RT-A700-blue\2

Účinné zvlhčovanie

Príliš suchý vzduch má negatívny vplyv na vašu pohodu - ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Remax Watery vám to pomôže zmeniť. Prístroj využíva vysokofrekvenčné vibrácie, ktoré účinne zvlhčujú vzduch a vašu pokožku bez toho, aby sa na povrchu vytvárali mokré škvrny.

Remax/RT-A700-blue\4

Nádrž s objemom 1,6 litra

Netrápte sa častým dopĺňaním vody. Zvlhčovač vzduchu Remax Watery je vybavený 1,6-litrovou nádržkou - to je približne toľko, ako 6 250ml fliaš vody. Vďaka priehľadnému dizajnu nádržky navyše môžete sledovať množstvo tekutiny, takže vždy budete vedieť, kedy ju treba doplniť.

Remax/RT-A700-blue\1

Až 12 hodín hydratácie na jedno nabitie

Vychutnávajte si zvlhčený vzduch čo najdlhšie. Zariadenie je vybavené batériou s kapacitou 4000 mAh, čo znamená približne 8-12 hodín prevádzky. Okrem toho zvlhčovač trvá približne 4 hodiny, kým sa nabije. Po uplynutí tejto doby bude opäť pripravený na použitie.

Remax/RT-A700-blue\3

3 pracovné režimy

Prispôsobte si prevádzku zvlhčovača Remax Watery svojim potrebám. Prístroj ponúka 3 prevádzkové režimy, ktoré môžete nastaviť na dotykovom paneli. Môžete ho nastaviť na prevádzku 4 hodiny, 8 hodín alebo 12 hodín, po ktorých sa automaticky vypne.

Remax/RT-A700-blue\5
Výrobca: Vlhčovač vzduchu je určený na použitie v domácnostiach, kde sa nachádza: Remax
Model RT-A700
Farba: Modrá
Typ Ultrazvuk
Napájanie 5 W
Kapacita batérie 4000 mAh
Kapacita nádrže 1.6 l
Prevádzkový čas 8-12 h
Čas nabíjania 4 h
Hmotnosť 400 g
Rozmery 197,6 x 163 mm
047411
19 položky
6954851225072

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product