• 3% zľava pri platbe prevodom
Nawilżacz powietrza Remax Spacecraft RT-A730 (różowy)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zvlhčovač vzduchu Remax Spacecraft RT-A730 (ružový)

10,30 € (s DPH) 8,58 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Zvlhčovač vzduchu Remax Spacecraft (ružový)

Zabezpečte si optimálnu úroveň vlhkosti v miestnosti s inovatívnym zvlhčovačom vzduchu Remax Spacecraft, ktorý je založený na účinnej technológii odparovania. Jeho nádržka s objemom 220 ml zabezpečuje dlhodobé zvlhčovanie vzduchu vo vašom prostredí bez potreby častého dopĺňania. Vyberte si z 2 režimov rozprašovania, aby ste zvlhčovanie prispôsobili svojim potrebám, a vychutnajte si zdravý zvlhčený vzduch, ktorý pozitívne ovplyvní vašu pohodu. Jeho originálny dizajn plní aj dekoratívnu funkciu, dokonale zapadne do dizajnu vášho interiéru a vďaka 2 svetelným režimom a až 7 farbám je nielen praktickým zariadením, ale aj spoľahlivým zdrojom svetla, ktorý môžete prispôsobiť svojej nálade a atmosfére v miestnosti.

Remax/RT-A730-Pink/6

Efektívna a tichá prevádzka

Remax Spacecraft úspešne zvlhčuje vzduch v miestnostiach s rozlohou až 8 m2. Vďaka vysokému objemu rozprašovanej vody 40 ml/h dokáže zariadenie rýchlo dodať optimálnu úroveň vlhkosti, čím zaručuje najvyššiu úroveň pohodlia. Napriek vysokej účinnosti zvlhčovač pracuje prekvapivo ticho - nemusíte sa obávať, že by vás nepríjemný hluk rušil pri odpočinku alebo práci.

Remax/RT-A730-Pink/2

2 pracovné režimy

Zvlhčovač Remax Spacecraft ponúka dva režimy rozprašovania - nepretržitý a prerušovaný. Vďaka tomu bude dokonale fungovať v každej situácii, bez ohľadu na prevládajúce podmienky v miestnosti. Navyše kapacita nádržky je až 220 ml, čo vám umožní používať zariadenie dlhší čas bez nutnosti častého dopĺňania vody.

Remax/RT-A730-Pink/5

Originálny dizajn

Zvlhčovač vzduchu Remax Spacecraft sa od ostatných zariadení odlišuje futuristickým dizajnom - jeho tvar pripomína kapsulu, v ktorej je umiestnený astronaut. Okrem toho zariadenie ponúka dva svetelné režimy a až sedem farieb, vďaka čomu si ho môžete prispôsobiť svojim individuálnym estetickým preferenciám. Ľahko si tak vytvoríte jedinečnú atmosféru vo svojej miestnosti!

Remax/RT-A730-Pink/3

Jednoduché používanie

Zvlhčovač vzduchu Remax sa ľahko ovláda. Jednoducho pripojte zariadenie k zdroju napájania a potom ho aktivujte pomocou vyhradeného tlačidla a vyberte prevádzkový režim. Môžete tiež pohodlne zapnúť a vypnúť svetlo. Pozrite sa, aké je to jednoduché!

Remax/RT-A730-Pink/4
Výrobca Remax
Model RT-A730
Farba ružová
Typ Odparovanie
Materiál ABS + PC + silikón
Kapacita vodnej nádrže 220 ml
Menovitý výkon 1.5-2W
Port USB-C
Rozmery 110 x 110 x 119 mm
Hmotnosť 203 g
047801
30 položky
6954851235507

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product