• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentny nawilżacz ewaporacyjny Smartmi Rainforest Humidifier
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zvlhčovač vzduchu Smartmi Rainforest

166,41 € (s DPH) 138,68 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Zvlhčovač vzduchu Smartmi Rainforest

Vytvorte si doma zdravé a bezpečné prostredie. Zlá nálada, suché oči a pokožka - tieto a ďalšie problémy sú minulosťou. Zvlhčovač vzduchu Smartmi je vybavený 3l nádržkou s kapacitou 200 ml/hod. Okrem toho má zariadenie priehľadné steny, ktoré umožňujú pozorovať kvapky vody imitujúce dážď. Navyše vám LED displej poskytne najdôležitejšie informácie o prevádzke zariadenia. Okrem toho sa zvlhčovač vzduchu ľahko používa so službami Smartmi Link a Apple HomeKit. Zariadenie spolupracuje aj so službami Hey Google a Amazon Alexa - na prispôsobenie jeho prevádzky vašim potrebám stačí jednoduchý hlasový príkaz.

Inteligentné zvlhčovanie

Zvlhčovač vzduchu Smartmi Rainforest využíva technológiu odparovacieho zvlhčovania. To znamená, že má ventilátor, ktorý nasáva suchý vzduch do jednotky a pretláča ho cez filter. Vzduch sa potom vracia do prostredia, zvlhčuje sa a čistí od väčších nečistôt. Taktiež nevytvára hmlu - takže si môžete byť istí, že nepoškodí váš drevený nábytok. Anióny, ktoré zvlhčovač vzduchu vytvára, zlepšujú náladu a koncentráciu.

Používateľsky prívetivé stránky

Zvlhčovač vzduchu Smartmi Rainforest sa vyznačuje starostlivo premysleným dizajnom. Zariadenie má LED displej, ktorý informuje o zvolenom prevádzkovom režime, stave Wi-Fi, úrovni vlhkosti a množstve vody v nádrži. Navyše sa hlavné komponenty dajú ľahko rozobrať a vyčistiť a doplnenie nádrže je hračka.

Filtrácia kontaminantov

Zariadenie je vybavené polymérovým filtrom, ktorý účinne filtruje nečistoty, zabraňuje rastu baktérií, plesní a zápachu. Navyše ho môžete čistiť pod tečúcou vodou.

Až 15 h zvlhčovania

Zvlhčovač má 3-litrovú nádrž na vodu, čo znižuje frekvenciu dopĺňania. Vďaka tomu vydrží na jedno naplnenie fungovať až 15 hodín. Navyše ju nemusíte vyberať, aby ste ju doplnili. Hladinu vody môžete doplniť pomocou kupolového displeja na hornej strane. Displej LED informuje o množstve vody a automaticky zastaví prevádzku, keď je nádržka prázdna.

Tichá prevádzka

Zvlhčovač vzduchu Smartmi Rainforest je mimoriadne tichý, s hlučnosťou ≤50 dB(A), takže sa nemusíte obávať nepríjemného hluku. Navyše vás upokojí relaxačným zvukom, takže je ideálny do spálne.

Prispôsobte jeho výkon svojim potrebám

Zvlhčovač ponúka 3 režimy prevádzky, takže splní rôzne očakávania používateľov. V režime Auto zariadenie automaticky prispôsobuje intenzitu zvlhčovania okolitým podmienkam a v režime Max rýchlo a účinne zvlhčuje vzduch. Režim spánku vám umožní relaxovať pred spaním.

Režim samočistenia

Pre ešte väčší komfort je zariadenie vybavené samočistiacim režimom, ktorý možno aktivovať prostredníctvom aplikácie Smartmi Link. Tým sa spotrebič vyčistí od usadenín a nečistôt na stenách nádrže. Už si nemusíte špiniť ruky, stačí niekoľko kliknutí v aplikácii.

Diaľkové ovládanie

Spotrebič spolupracuje so Smartmi Link a Apple HomeKit, takže ho môžete ovládať na diaľku. Okrem toho je zvlhčovač kompatibilný so službami Amazon Alexa a Google Assistant, takže na zapnutie zariadenia alebo výber prevádzkového režimu stačí jednoduchý hlasový príkaz.

Zahrnuté

  • Inteligentný odparovací zvlhčovač
  • Adaptér
  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca Smartmi
Model Zvlhčovač vzduchu Rainforest
Metóda zvlhčovania Odparovanie
Zvlhčovacia kapacita 200 ml/h
Kapacita nádrže na vodu 3 L
Farba Biela
Zväzok ≤50 dB(A)
Menovitý výkon 7 W
Menovité napätie 12 V
Menovitý príkon zdroja napájania 100-240 VAC, 50/60 Hz, 0,3 A
Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi IEEE802.11b/g/n 2,4 GHz
Kompatibilita Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit
Aplikácia Smartmi Link
Prevádzková teplota 10 - 40 °C
Relatívna vlhkosť Najviac 80 % (pri 25 °C)
Prevádzkové režimy Automatický/maximálny/spánkový režim
Hmotnosť Približne 3,3 kg
Rozmery ⌀220 x 422 mm

036050
207 položky
6970403202537

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product