• 3% zľava pri platbe prevodom
Nawilżacz Deerma ST635W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zvlhčovač vzduchu Deerma ST635W

49,76 € (s DPH) 41,47 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Deerma ST635W

Vedeli ste, že správna úroveň okolitej vlhkosti má veľký vplyv na vaše zdravie? Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Deerma ST635W vám pomôže zabezpečiť optimálne podmienky v každej miestnosti. Kapacita 4,5 l vystačí na niekoľko hodín prevádzky a dopĺňanie vody je úžasne jednoduché a pohodlné. Zabudovaný filter účinne odstraňuje nečistoty a rotujúca tryska zabezpečuje rovnomerné zvlhčovanie. Do prístroja môžete pridať aj svoje obľúbené esenciálne oleje a vychutnať si príjemnú vôňu.

Objemná nádrž na vodu

Doplnenie nádržky ultrazvukového zvlhčovača je neuveriteľne jednoduché a rýchle. Zabudnite na zložitú demontáž a opätovnú montáž zariadenia. Teraz stačí odstrániť veko a naliať správne množstvo vody. Zvlhčovač vzduchu nemusíte ani vypínať! Kapacita 4,5 litra znamená, že po jednom naplnení môže zariadenie nepretržite fungovať približne 16 hodín.

Vždy čistá voda

Starajte sa o svoje zdravie a zdravie svojej rodiny. Ultrazvukový zvlhčovač Deerma ST635W je vybavený filtračným systémom, ktorý čistí nielen vodu, ale aj vzduch. Špeciálny sieťový filter účinne zachytáva všetky cudzie telesá a nečistoty. Filter s aktívnym uhlím okrem iného blokuje prach a vlasy a odstraňuje nepríjemné pachy. V prípade potreby ho môžete odstrániť a vyčistiť.

7.jpg?v=1626849621285

Nastavenie zvlhčovača podľa vašich potrieb

Nechajte sa prekvapiť výkonom ultrazvukového zvlhčovača Deerma ST635W. Zariadenie vytvára hmlu s frekvenciou až 280 ml/h a dokáže nepretržite plniť miestnosti vo vašej domácnosti kvapôčkami vody s veľkosťou 1-5 mikrónov, čím poskytuje vašej pokožke hĺbkovú hydratáciu. Tryska ST635W sa otáča o 360° - vy rozhodnete, ktorým smerom bude umiestnená. Množstvo vytváranej hmly sa dá voľne nastaviť pomocou zabudovaného gombíka.

Naplňte miestnosť krásnou vôňou

Chcete, aby bol vzduch nielen zvlhčený, ale aby v miestnosti aj príjemne voňal? Žiadny problém! Prístroj je vybavený špeciálnou nádobou na esenciálne oleje. Vložte do nej niekoľko kvapiek svojho obľúbeného produktu a naplňte celú miestnosť úžasnou vôňou! Každý si zaslúži chvíľku relaxu - s prístrojom Deerma ST635W si môžete vytvoriť kúpele priamo u vás doma. Zvlhčovač je výnimočne tichý, jeho hlučnosť je nižšia ako 38 dB. Nič nenaruší váš pokoj!

Štýlové a praktické

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu zaujme svojím elegantným, minimalistickým dizajnom. Detaily vo farbe šampanského mu dodávajú klasický, štýlový charakter a dokonale ladia s bielou farbou puzdra. Okrem toho sa veľmi ľahko udržiava. Jednoducho odstráňte horný kryt zvlhčovača, aby ste odstránili všetky nečistoty, ktoré sa po určitom čase používania nahromadili. Nádržka na vodu je dostatočne veľká na to, aby sa v nej dal ľahko vyčistiť vodný kameň alebo iné nečistoty.

Špecifikácie

Výrobca Deerma
Názov Ultrazvukový zvlhčovač Deerma
Model DEM-ST635W
Prevádzkové napätie 220-240 V~ 50-60 Hz
Napájanie 25 W
Úroveň hlasitosti ≤38 dB
Kapacita 4,5 l
Rozmery 277 x 156 x 270 mm
Materiál ABS

027783
404 položky
6955578036811

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product