• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentny nawilżacz ewaporacyjny Smartmi Evaporative Humidifier 2
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Odparovací zvlhčovač vzduchu Smartmi 2

111,01 € (s DPH) 92,51 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Â


Odparovací zvlhčovač vzduchu Smartmi 2

Zvlhčovač vzduchu Smartmi využíva na dosiahnutie najvyššej úrovne vlhkosti odparovací zvlhčovací systém. Odparovanie spočíva v nasávaní suchého vzduchu, jeho prechode cez zvlhčovacie a čistiace filtre vo vnútri zariadenia a jeho následnom vrátení do prostredia plne zvlhčeného a zbaveného škodlivín. Vylepšený dizajn umožňuje intuitívnejšie ovládanie. Kombinácia inovatívneho motora a veľkej kapacity umožňuje dlhý čas prevádzky na zabezpečenie správnej úrovne vlhkosti.


4.jpg



Moderný motor

Inovatívny a spoľahlivý motor s 36 rotujúcimi lopatkami umožňuje vypúšťanie pary spôsobom, ktorý napodobňuje prírodné prostredie. Rýchlosť uvoľňovania vlhkosti 260 ml za hodinu poskytuje optimálne zvlhčenie každej miestnosti, a to aj v krátkom čase.
3.jpg


Čistota všetkých prvkov

Komponenty vystavené intenzívnemu kontaktu s vodou sú vyrobené zo špeciálnych materiálov, ktoré sú odolné voči usadzovaniu baktérií a nečistôt. Vďaka tomu zostáva voda čistá a bez baktérií až na 99 %. Okrem toho bol zavedený systém, ktorý vysuší všetky mokré prvky vo zvlhčovači do 8 hodín, keď zvlhčovač spotrebuje všetku vodu. Týmto spôsobom zariadeniemlieko nikdy nebude vydávať nepríjemný vlhký zápach.


8.jpg




Jednoduché používanie

Spotrebič je vybavený LED displejom, ktorý zobrazuje najdôležitejšie informácie, ako je percentuálna úroveň vlhkosti, prevádzkový režim a aktuálna hladina vody v nádrži. Okrem toho sú na obrazovke umiestnené všetky tlačidlá na ovládanie zariadenia. Zvlhčovač vzduchu možno ovládať z aplikácie Mi Home, aj keď ste mimo zariadenia.


5.jpg

Â





Dlhý čas prevádzky

Priestranná nádržka pojme 4 litre vody a umožňuje 15 hodín nepretržitej prevádzky, takže môžete ľahko zvlhčovať aj veľký priestor. Ak vám dôjde voda, môžete ju ľahko doplniť, a to aj počas chodu zvlhčovača, vďaka možnosti doplnenia vody cez dýzu s výstupom pary.


6.jpg

Â





Optimálne podmienky

Spotrebič nevytvára hmlu ani nehromadí veľké množstvo vody, takže spotrebič a povrch okolo neho zostávajú suché. Je ideálny aj pre alergikov, malé deti alebo starších ľudí, pretože zvlhčovač neuvoľňuje škodlivé baktérie, ale udržiava optimálnu vlhkosť vzduchu potrebnú pre osoby s menšou kapacitou pľúc.


1.jpg





Energeticky účinný a tichý

Tichá prevádzka na úrovni 34,7 dB umožňuje používať zvlhčovač počas dňa aj v noci. Okrem toho je zariadenie mimoriadne energeticky úsporné, v nepretržitej prevádzke spotrebuje iba 8 W energie, čo umožňuje stabilnú a ekologickú prevádzku.


2.jpg

Špecifikácie

Výrobca Smartmi
Model Odparovací zvlhčovač vzduchu 2
Kód výrobcu CJXJSQ04ZM
Metóda zvlhčovania Odparovanie
Zvlhčovacia kapacita 260 ml/h
Kapacita nádrže na vodu 4 L
Farba Biela
Zväzok 34-50 dB
Spotreba energie 8 W
Hmotnosť 5,1 kg
Rozmery 240 x 240 x 363 mm
024204
470 položky
6970403201561

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product