• 3% zľava pri platbe prevodom
Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza Deerma F500
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Deerma F500

28,07 € (s DPH) 23,39 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní


Deerma F500 - Sila hydratácie

Správna úroveň vlhkosti je pre vašu pohodu nevyhnutná. Ako môžete zabezpečiť optimálne podmienky? Je to jednoduché! Využite zvlhčovač vzduchu Deerma F500 - toto praktické a ľahko použiteľné zariadenie vám pomôže starať sa o zdravie vaše aj vašich blízkych.




Sila dvojitého čistenia

Deerma F500 poskytuje účinný a bezpečný výkon. Voda sa pred postrekom dvakrát čistí pomocou uhlíkového filtra, ktorý zadržiava škodlivé látky. Špeciálna povrchová úprava zabraňuje vzniku nečistôt a baktérií, čo vedie k čistému, sviežemu a správne zvlhčenému vzduchu vo vašej domácnosti.





Jednoduchá obsluha - efektívny výkon

Ako používať Deerma F500? Je to veľmi jednoduché - stačí naliať vodu do nádržky a otočiť gombíkom správnym smerom. Po okamžitom prečistení sa voda postupne rozprašuje v jemnej osviežujúcej hmle. Konštrukcia zvlhčovača pripomínajúca maják umožňuje účinnú distribúciu vodnej hmly v okruhu 360° s výkonom až 300 ml/h. Vďaka tomu si môžete užívať optimálnu úroveň zvlhčovania vzduchu bez ohľadu na to, kde sa zariadenie Deerma F500 nachádza.


11.jpg



Jednoduché ovládanie hladiny vody

Nemusíte sa obávať, že budete musieť často dopĺňať vodu. Nádrž má kapacitu až 5 l, čo znamená niekoľko hodín prevádzky. Stačí teda dopĺňať len raz denne! Priehľadný indikátor a farba svetla na gombíku vám pomôžu kontrolovať hladinu vody. Modrá farba znamená, že zariadenie je v režime zvlhčovania. Červená farba signalizuje, že dochádza voda a je potrebné ju doplniť.

12.jpg



Ticho ako sen


Zvlhčovač vzduchu Deerma F500 vás prekvapí svojou tichou prevádzkou. Jeho hlučnosť sa pohybuje od 20 do 40 dB - dokonca aj ľudský šepot je hlasnejší! To znamená, že ho môžete používať cez deň, keď chcete v pokoji pracovať, študovať alebo relaxovať, alebo v noci, keď chcete nerušene spať. Deerma F500 bude tichým spoločníkom pri vašich každodenných činnostiach a bude nepretržite udržiavať optimálnu úroveň vlhkosti vzduchu vo vašom prostredí.


9.jpg



Zvlhčovač vzduchu a aromaterapeut v jednom - s Deerma F500 je to možné!


Deerma F500 sa môže používať aj ako aromaterapeutický nástroj. Nalejte svoj obľúbený esenciálny olej do príslušnej nádoby vo vnútri prístroja a vychutnajte si krásnu vôňu, ktorá vám pomôže relaxovať.


8.jpg


Univerzálny dizajn


Zvlhčovač vzduchu Deerma F500 je príjemný na pohľad a mimoriadne praktický. Pohodlná rukoväť uľahčuje prenášanie nádrže na vodu a hladký povrch odolného plastového krytu ABS sa veľmi ľahko čistí. Vďaka svojmu minimalistickému dizajnu a tlmenej farebnej schéme Deerma F500 dokonale zapadne do každého interiéru. Toto funkčné a elegantné zariadenie sa môže stať aj štýlovým doplnkom vašej domácnosti!

Špecifikácie

Výrobca Deerma
Kód produktu F500
Výkon zariadenia 25W
Kapacita nádrže na vodu 5L
Napájanie Sieť

024015
216 položky
6955578033544

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product